Skip to content
Politică Video

Daniel Florea, despre România cu Dan Bucura EXCLUSIV (VIDEO)

Invitatul interviurilor PSnews.ro din această săptămână este candidatul PSD la Primăria Sectorului 5, deputatul Daniel Florea.

Deputatul a răspuns în exclusivitate pentru PSnews.ro unor insinuari facute de contracandidatul sau din PNL, liberalul Ovidiu Raetchi.

De asemenea, pesedistul Daniel Florea a explicat in premiera cum se poate realiza proiectul privind construirea magistralei de metrou care sa acopere macar partial raza sectorului 5 si care sunt sansele sale de reusita.

Mai mult, presedintele social-democratilor din sectorul 5 a explicat si cum va atrage fonduri europene, intr-un sector in care aceste proceduri aproape ca nu au existat.

Printre temele abordate în cadrul interviului de către Daniel Florea, presedintele PSD Sector 5 si candidat pentru postul de primar al sectorului 5, a fost și candidatura lui Marian Vanghelie la Sectorul 5, anunțată pe ultima sută de metri. In plus, acesta a explicat si cum se va modifica modul de se face campanie in sector in aceste conditii.

Totodată, presedintele PSD sector 5 ne-a explicat si faptul ca Valeriu Zgonea a avut, probabil neasteptat, a atitudine total defensiva la sedinta in care s-a votat excluderea sa, preferand probabil un non-combat, in locul unei aparari mai vocale.

Citește și: Deputatul Florea (PSD): “Mai bine antilopa gnu, decât pe mal, alături de năpârci” EXCLUSIV (VIDEO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *