Skip to content
Politică Video

Daniel Florea, despre România cu Dan Bucura EXCLUSIV (VIDEO)

Invitatul ultimei ediții a interviurilor PSnews.ro a fost candidatul PSD la Primăria Sectorului 5, Daniel Florea.

În cadrul interviului acordat PSnews.ro, Daniel Florea a facut pe ultima suta de metri a campaniei electorale o radiografie a sectorului pe care vrea sa il castige in alegeri. Dupa intalniri cu peste 10.000 de oameni din sector, acesta a ajuns la concluzia ca printre problemele reale ale acestei parti a Bucurestiului se numara reabilitarea termica a blocurilor, precum si salubrizarea.

Totodată, deputatul a vorbit in premiera si despre modul in care se asteapta sa decurga campania electorala in sector, sau despre cum va incerca sa sa previna tentativele de furt din ziua votului.

În același timp, presedintele PSD Sector 5 a comentat la interviurile PSnews.ro posibilul verdict privind constitutionalitatea infractiunii de abuz in serviciu.

Nu în ultimul rând, Daniel Florea a vorbit, in premiera, despre scandalul dezinfectantilor Hexi Pharma, acesta excluzând din start orice scenariu sau conspiratie legata de moartea patronului Dan Condrea.

Vă prezentăm interviul integral:

Dan Bucura: Bună ziua, domnule Daniel Florea, bine ați revenit în studioul nostru, la PSnews.

Daniel Florea: Bună ziua, vă mulțumesc frumos pentru invitație.

Dan Bucura: Suntem pe ultima sută de metri a campaniei electorale, mai sunt aproximativ 10 zile. Așa că am să vă întreb o chestiune care interesează pe toată lumea: Cum stă PSD în sondaje și la nivelul Sectorului 5, acolo unde candidați, si până la urmă, de ce nu, și la Capitală.

Daniel Florea: La nivelul Sectorului 5 și la Capitală, PSD-ul  este pe primul loc, la o distanță confortabilă față de ceilalți contracandidați. În Sectorul 5, partidul este undeva la 42%, iar eu sunt în marja partidului, în unele sondaje, în anumite zone, chiar depășesc ca intenție de vot partidului, în altele sunt foarte aproape, ceea ce pentru mine și pentru echipa noastră este un lucru îmbucurător, faptul că am reușit să acoperim diferența care este în acest domeniu. Deci, partidul avea câteva procente în plus față de candidat la începutul campaniei, acum candidatul la primărie, adică eu, are cam același procentaj ca și partidul, undeva la 41-42%.

Dan Bucura: Ne referim pe sondajele făcute de casele cu care lucrează PSD-ul….?

Daniel Florea: Da, și avem și niște sondaje pe care le facem separat fiecare dintre noi, la sector, ca să putem să ne calibrăm campania în zonele în care avem intenție de vot ceva mai mic, dar, una peste alta, ca medie, avem undeva la 41-42%. Cam aceeași este și media partidului pe București. Undeva între 37 și 42%, în diverse zone și pe sectoare, cam acolo suntem.

Dan Bucura: Să rămânem tot în Sectorul 5. Există un episod pe care aș vrea să-l comentați, chiar dacă nu v-a vizat direct. Chiar în perioada de precampanie-campanie, să spunem așa, DNA a făcut o descindere la Primăria Sectorului 5, într-un dosar în care se verificau listele electorale. Care a fost până la urmă povestea cu această descindere și  de ce e nevoie ca DNA-ul să verifice niște liste, de fapt niște semnături, atâta vreme cât pe noua lege nu a fost o corvoadă strângerea de semnături. Nu a trebuit să veniți zeci de mii de nume de susținători?

Daniel Florea: Noi am avut undeva la 5000 de semnături, în mai puțin de trei zile. Am avut oameni pe teren, veneau oamenii, semnau, discutam cu ei, nu am avut niciun fel de problemă, am strâns ușor. Numărul minim era 2500. Nu am avut niciun fel de problema  la PSD. Știu că au existat acele probleme în ceea ce privește candidatura domnului Vanghelie și a partidului dumnealui, dar asta pentru că am înțeles că s-au folosit niște oameni din Primărie care să aducă niște liste de oameni care au beneficiat de niște ajutoare sociale. Ăsta e un lucru grav, dacă e așa. Nici nu știu, din punctul meu de vedere, faptul că a fost nevoie de un asemenea artificiu înseamnă că oamenii care l-au folosit nu stau chiar atât de bine în sondaje sau în percepția populației ca să poată să le ia în mod onest. Nu știu să vă răspund la întrebarea asta, însă eu cred că ar fi fost bine ca oamenii care lucrează în primărie să nu fi fost amestecați în așa ceva.

Dan Bucura: Nu v-am întrebat degeaba, pentru că nu este singurul caz la Sectorul 5 de verificare și, până la urmă, de descidere a unui dosar pe listele electorale. Există și la Sectorul 1 câteva cazuri, și de-o parte, culmea, și de alta. Deci nu este numai în bucătăria unui partid sau a altuia și de-asta aș vrea să insist pe ideea asta. Vi s-a părut totuși mult și greu ca în perioada în care s-au strâns semnăturile să produci aceste 2500-3000 de semnături sau oare a fost și o strategia a unora de a veni în loc de 3000 cu 30 000 pentru a arăta forță, cât electorat este în spate, motiv pentru care, fiind nevoiți să strângă atât de mult, atât de repede, au apelat la aceste ilegalități?

Daniel Florea: Cred că s-au gândit mai mult la percepția publică decât la ce au de făcut cu adevărat în locul unde candidează. De exemplu, noi după ce am strâns semnăturile și le-am depus, ne-am ocupat de alte chestiuni, de precampanie, de campanie, de elaborarea programului. Deci pentru noi, la Sectorul 5, la PSD, strângerea de semnături a fost doar o etapă pe care am parcurs-o repede și am dat-o deoparte pentru că am avut lucruri mai importante de făcut. Trebuia să ne întâlnim cu oamenii, trebuia să identificăm problemele și soluția la problemele oamenilor, deci nu cred că a fost deloc important asta. Asta este și motivul pentru care după trei zile după ce am strâns semnăturile, le-am depus și gata. Cred însă că a trecut vremea lucrurilor umflate cu pompa, cred că trebuie să arătăm ce putem face cu adevărat și să putem să le și facem lucrurile astea. Acesta este și motivul pentru care în programul nostru la Sectorul 5, sunt lucruri concrete, cu termene de realizare, cu exemple din alte sectoare din București unde s-au realizat lucrurile acestea și de unde putem să obținem banii. Astea sunt lucrurile care îi interesează pe oameni și până acum, în perioada asta de campanie, cred că m-am întâlnit cu mai mult de – dacă facem așa o socoteală, la trei vizite pe zi – cred că m-am întâlnit cu cel puțin 10 000 de oameni pe stradă în această perioadă. Cred că nu are nicio relevanță numărul de semnături pentru susținerea candidaturii, ci contează cum te simte omul când te întâlnești cu el.

Dan Bucura: Ați spus mai devreme că v-ați întâlnit cu câteva mii, poate zeci de mii de oameni în această perioadă de precampanie și campanie. Asta înseamnă că aveți o radiografie, ca să spun așa, foarte exactă a ceea ce vor oamenii în Sectorul 5. Care sunt, să spunem, principalele două probleme, nevoi, doleanțe, ale acestor oameni din sector?

Daniel Florea: Lumea este extrem de nemulțumită în ceea ce privește procentajul de locuri reabilitate termic și în ceea ce privește curățenia. Iar aceste probleme revin obsesiv. Toată lumea spune același lucru. Și în ceea ce privește curățenia, mă refer și la curățenia pe stradă, mă refer și la spațiile verzi, mă refer și la toaletarea copacilor. Sunt locuri care ar fi foarte frumoase, dacă ar fi fost întreținute.  Din păcate, în acest moment, mare parte din spațiile verzi par codri sălbatici, iar chestiunea aceasta cu anveloparea blocurilor – după ce că sunt puține blocuri reabilitate  termic, în foarte multe cazuri sunt și reabilitate defectuos, adică sunt o grămadă de probleme, este igrasie în spatele acelor pereți care se presupune că ar fi trebuit să aducă un plus de confort oamenilor și, când colo, din păcate, au creat probleme mai mari decât înainte de reabilitare. Nu vă mai spun despre faptul că sunt “o scară, da; una, nu” sau sunt scări care sunt reabilitate termic, deși au depus cererile după altele care nu sunt reabilitate, deși blocurile au aceeași vechime. Sunt niște probleme  pe care oamenii le sesizează și cam astea revin obsesiv. De asemenea, cred că și siguranța cetățeanului,modul în care oamenii se raportează și la Poliția Locală și la modul în care intervine Poliția Locală, mai bine zis – nu intervine, cred că și asta este un aspect care trebuie rezolvat. De asemenea, ceea ce mă îngrijorează foarte tare este faptul că singurul Sector din București unde nu există un sistem de supraveghere a școlilor este  în Sectorul 5. Părinții trebuie să plătească paza școlilor. Acesta este un lucru care trebuie să înceteze imediat după 5 iunie.

Dan Bucura: Ca locuitor al Sectorului 5, și fiindcă  ați atins povestea curățeniei, v-aș completa și v-aș ridica și problema deszăpezirii. E adevărat, alegerile au fost totdeauna vara, însă iarna în Sectorul 5 este o problemă. Nu exista niciun fel de contract. Fostul primar ba s-a împăcat, ba s-a certat cu firmele care lucrau, care aveau contract pe o perioadă acolo, s-a mers pe ideea că ADP-ul, firma Primăriei, până la urmă poate să facă acest lucru și totuși, de ani de zile, repet: în Sectorul 5, nu se intră și nu se iese când ninge, aproape deloc. Cum vedeți dv. rezolvarea poveștii cu pricina?

Daniel Florea: Deszăpezirea intră în acest mare contract de salubrizare, care, din păcate, în Sectorul 5, nu se face de către sector, se face de către Primăria Generală. Este greu să vă răspund de ce s-a putut întâmpla asta atâta timp și cum de, oamenii, deși nemulțumiți, au continuat într-un fel să acorde încredere echipei care conducea administrația locală. Și lucrurile s-au perpetuat de la an la an, iar dacă un lucru merge într-un anumit fel, nu l-au schimbat. Eu cred că, în urma modificării Legii în 2014, primăriile de sector pot încheia de acum contracte de salubrizare, astfel încât să nu mai fie nevoie să facă Primăria Capitalei curățenie.

Dan Bucura: Da, aici v-aș întrerupe pentru o nuanțare. Să ne fie și nouă clar și celor care ne-au urmărit. Deszăpezire, ca și salubrizarea, o face Capitala pe arterele principale, pe arterele unde circulă mijloacele de transport, însă, pe străduțele lăturalnice, pe străduțele dintre blocuri, teoretic, în Sectorul 5, cel puțin, acest lucru ar trebui să fie făcut de către ADP, de către regia de Sector.

Daniel Florea: ADP-ul are câteva utilaje din perioada antediluviană și vreo câțiva angajați.

Dan Bucura: Deci acolo era problema…

Daniel Florea: Din păcate, lucrurile astea nu mai pot continua. Nu vă spun că am încercat să vorbesc cu mai mulți oameni din Primărie și să deslușesc  această problemă. Din păcate, oamenii sunt destul de opaci, destul de închiși am primit răspunsuri contradictorii, care se băteau cap în cap, cu privire și la modalitatea în care s-au încheiat contractele și de ce ADP-ul nu-și face treaba și la modul în care ei se raportează la ce s-a întâmplat. În acest moment, este absolut clar că trebuie neapărat să vedem cam ce contracte au fost, pentru că ele nu sunt publice, noi nu știm decât faptul că există un contract la nivelul Primăriei Generale prin Oprescu și că așa trebuie făcută salubrizarea. Dar, în rest, toate întrebările pe care le-am pus s-au lovit de un refuz categoric de a se discuta. Toată lumea încerca (cum să spun mai plastic) să degajeze în tribună. Deci nu încercau să dea un răspuns, încercau să îl evite. Și nu am reușit să găsesc niște răspunsuri mulțumitoare la această întrebare. Iar ăsta este motivul pentru care, imediat după  5 iuniw, voi cere să văd toate contractele care s-au încheiat pe acest subiect și va trebui neapărat, imediat,  să demarăm procedură de licitație publică pentru un contract de salubrizare, încheiat de Primăria Sectorului 5 și să dăm drumul să facem imediat curățenie, iar iarna aceasta să nu mai avem problemele care au fost de mulți ani în urmă, până în prezent în ceea ce privește zăpada.

Dan Bucura: Tot la momentul electoral aș rămâne cu o ultimă întrebare, nu neapărat în Sectorul 5, dar în multe alte zone,  alegerile trecute ne-au demonstrat, și până la urmă DNA-ul în multe cazuri ne-a confirmat, ca au existat si unele chiar au reușit, tentative de furt, de mită electorală, de cumpărare a voturilor, de aducere a oamenilor într-un fel sau altul pentru un candidat sau altul. Vă așteptați ca la aceste alegeri cineva să încerce acest lucru la Sectorul 5 ? Dacă da, cum poate echipa dumneavoastră sau cum puteți dumneavoastră să preîntâmpinați astfel de incidente?

Daniel Florea: Noi sigur nu o vom face. Primul lucru pe care l-am spus tuturor membrilor de partid la întâlnirile pe care le-am avut și l-am subliniat si l-am îngroșat în toate felurile posibile: nu facem niciun fel de discuție despre niciun fel de modalitate de a determina votul în favoarea noastră, pentru că nu avem nevoie. Noi vom câștiga aceste alegeri în mod cinstit, prezentând oamenilor proiectele noastre pentru sector și pentru București. Le-am spus, dacă auziți vreo discuție despre bani, despre cadouri, despre mită electorală, plecați de acolo. Plecați de acolo, nu mă interesează sa vă vadă nimeni  în preajma vreunui domn care discuta așa ceva. Plecați, dacă nu o faceți și sunteți implicați în așa ceva, eu vă spun că în secunda doi voi pune discuție excluderea voastră din partid, nu vreau să fim atrași în acest gen de lucruri. Bineînțeles că în acest moment am auzit și noi diverse povești despre ce ar vrea să facă unii sau despre ce fac, nu avem dovezi dar eu sper să poarte toate formațiunile politice aceeași luptă cinstită pe care o purtăm noi în Sectorul 5 și în București.

Dan Bucura: Aș vrea pe ultima parte a interviului nostru să ne focusăm un pic și pe actualitate și unul dintre cazurile care au generat foarte multă emoție în rândul opiniei publice este acesta al dezinfectanților, al companiei Hexi Pharma, al morții suspecte, spun unii, a proprietarului acestei companii. Cum percepeți dumneavoastră aceasta poveste și dacă considerați că în momentul de față există un interes al unora sau a altora ca din acest caz, până la urmă de siguranță națională, de ce nu, să se ducă totul într-o zonă a scenaritei, a luptei politice, a bătăliei dintre un partid cu celălalt?

 

Daniel Florea: Eu cred ca este un accident tragic ceea ce s-a întâmplat. Nu cred în niciun fel de scenariu, nu cred că părintele care se ducea să își ia copilul s-ar fi sinucis, după ce a vorbit cu el și copilul îl aștepta. Nu cred. De asemenea, nu cred că un om care lucrează în domeniul farmaceutic, daca ar vrea să se sinucidă, ar intra cu mașina în niște copaci. Cred de asemenea că în domeniul sanitar sunt atât de multe lucruri de făcut si din păcate, ați văzut, Guvernul Ponta a căzut din cauza chestiunii de la Colectiv și a modalității care se spune că ar fi fost gestionată situația de către oamenii implicați în momentul respectiv: ISU și Ministerul Sănătății. După aceea, au fost niște chestiuni extrem de grave, și în ceea ce privește copii din Argeș, și în ceea ce privește cazul acesta cu dezinfectanții, cu situația dezinfectării din spitale, și nu s-a mai întâmplat deloc acel lucru. Nu a mai ieșit președintele să ceară demisia Guvernului, ministrul Sănătății a demisionat după o întreaga telenovelă și este acuzat primul-ministru ca face jocurile unor grupuri de interese. Eu cred că ar trebui aceeași unitate de măsură în situații grave. Nu zic si nu vreau să spun că lucrurile au fost mai grave într-un loc si mai puțin grave în altul, vreau să spun numai, că este o problemă de siguranță națională, sănătatea oamenilor, și cred ca ar fi trebuit o implicare mult mai pregnantă a instituțiilor abilitate, a președintelui în acel domeniu. Părerea mea sinceră este că ar fi trebuit să demisioneze și ministrul Sănătății fără să mai facă tot felul de considerații și cred că și premierul ar fi trebuit să își asume răspunderea.

Dan Bucura: Credeți că datorită sau din cauza faptului că nu este un guvern politic , avem acest tip de reacție? Dacă era un Guvern politic, poate inclusiv de frica consecințelor electorale, miniștrii ar fi fost mai rapid remaniați, sau ar fi plecat mai ușor, acest guvern neavând ce pierde, din punct de vedere electoral, oamenii iată că pleacă altfel decât plecau politicienii?

Daniel Florea: Mi se pare ca oamenii ăștia, o parte din oamenii din Guvern, nu își dau seama ce funcții au. Cred că este pălăria prea mare pentru ei, și cred ca ori nu vor ori nu pot. Dacă nu vor este chiar mai grav decât daca nu pot. Dar daca nu pot, președintele și premierul ar trebui sa ia decizii, daca nu vor, însemnă ca este o chestiune mult mai gravă si atunci trebuie tranșată politic. Și eu cred ca după alegerile locale va trebui să luăm o decizie în ceea ce privește acest Guvern. Părerea mea, care se conturează în ultimele săptămâni este că ar trebui să facem o moțiune de cenzură si ar trebui sa schimbăm acest Guvern pentru că este clar că duce România într-o direcție greșită. Și nu vorbesc numai despre asta, vorbesc despre modul în care adoptă legi extrem de importante pentru România, prin ordonanță de urgență, fără consultare publică și in domenii care nu pot face obiectul ordonanțelor de urgență. Mă refer la faptul că și-au asumat niște răspunderi în ceea ce privește pensiile de exemplu, și acum află că nu vor face ce au promis. În ceea ce privește salarizarea unitara a bugetarilor vedem că nu vor face ce au promis, vedem că se împăunează cu rezultatele anilor trecuți când era PSD-ul la guvernare, dar nu fac nimic pentru a continua această creștere și pentru a o consolida . Eu cred că acest Guvern indiferent că daca este incompetent sau nu vrea sa facă, trebuie să plece cât mai curând.

Dan Bucura: Pentru că ați fost judecător și aveți o vastă experiență în magistratură, mai am un alt subiect pe care aș vrea să îl discut. Astăzi, Curtea Constituțională  are o zi foarte importantă, se decide dacă infracțiunea de abuz în serviciu este sau nu constituțională. Mai mulți avocați ai unor “penali” celebri au contestat această chestiune și Curtea Constituțională se va pronunța dacă textul de lege este sau nu constituțional. Cum vedeți dv., ca fost magistrat, această chestiune de actualitate?

Daniel Florea: Cred că, din păcate, în domeniul penal, sunt multe legi care reglementează același lucru, în mod diferit. Și asta trebuie neapărat de rezolvat. Iar asta este un aspect. Al doilea aspect, în ceea ce privește abuzul în serviciu, neîndeplinirea sau îndeplinirea defectuoasă a unor atribuțiuni de serviciu de către un funcționar, cu știință, era infracțiune.  Acum s-a scos “cu știință”. Deci, chiar dacă tu n-aveai cum să prevezi: de exemplu, să zicem că tu ai o funcție, dar ești inginer și ți-a dat unul un aviz de legalitate, tu răspunzi, în calitatea ta de inginer pentru legalitatea unei chestiuni pe care n-o știi în detaliu. Și atunci e foarte apropiat de neglijență. Sunt niște lucruri, sau bine, sunt niște lucruri care pot fi interpretate diferit în același tip de spețe. Și eu cred că legislația, mai ales în domeniul penal, trebuie să fie extrem de clară. Sunt multe formulări vagi care nu există nicăieri în legislația europeană. Sunt foarte multe directive în materia prezumției de nevinovăție, de exemplu, în materia modului în care trebuie elaborate actele normative penale, care nu sunt implementate în legislația românească. Și cred, cu tărie, că trebuie neapărat să le discutăm în Parlament, împreună cu oamenii care trebuie să le aplice. Nu cred că drepturile omului, drepturile fundamentale ale omului, pot fi rezolvate prin ordonanțe de urgență nediscutate public. Nu cred. Și n-o să mă convingă nimeni niciodată că este bine ca în mod neconstituțional să restrângi niște drepturi și libertăți fundamentale ale omului, în condițiile în care nu vorbește nimeni decât despre restrângeri, nimic despre faptul că drepturile fundamentale ale omului ar trebui să aibă toată libertatea și toată deschiderea. Ar trebui să discutăm despre cum ar trebui să le protejăm, nu despre cum putem să le limităm prin ordonanțe de urgență. N-o să mă poată convinge nimeni niciodată că acesta este un lucru bun. Și cred că ar trebui să schimbăm un pic  optica. Adică, să ne dăm seama că, totuși, în centrul administrației, fie că e la nivel central, fie la nivel local, în centrul administrației este omul. Și la nivel central, să știți că orice hârtie nerezolvată este problema unui om, a unei familii sau a unei comunități. Sunt conțopiști în sistemul administrativ care privesc problemele respective ca pe niște hârtii; nu, în spatele lor, în spatele aceste hârtii, sunt niște oameni. Și asta cred că trebuie neapărat schimbat. Cum cred că orașul este făcut pentru oameni, nu pentru mașini, nu pentru troleibuze, orașul trebuie făcut pentru oameni, și omul trebuie să se simtă bine în locul în care trăiește. Iar dacă tu nu îi oferi condițiile în care se simtă bine, și orașul arată rău. Cred că este un mod…de-aia cred că un politician poate să ia la un moment dat niște decizii mai bune decât un om care a lucrat toată viața în sistemul acesta piramidal-administrativ, pentru că omul acela a fost limitat în gândire de niște proceduri de lucru. Cred că este important să iei o decizie în beneficiul oamenilor, pentru că trăiești între ei; ăsta este motivul pentru care, de multe ori, în momentul în care niște persoane (știu eu, bine intenționate la un moment dat) din sistemul administrativ, nu reușesc să se ridice la înălțimea funcției pe care o ocupă acolo pentru că își obturează orizontul. Și cred că, din acest motiv, trebuie să avem grijă pe cine punem să administreze și la nivel central, și la nivel local, comunitatea.

Dan Bucura: Ultima întrebare a interviului de astăzi este tot din zona politică. Sunteți parte din conducerea PSD, motiv pentru care am să vă rog să îmi spuneți cum vedeți viitorul acestui partid, în eventualitatea fiecăreia dintre cele două scenarii posibile:  1.la alegerile locale, rezultatul la nivel național este un succes 2.rezultatele nu sunt cele așteptate. Ce se va întâmpla cu președintele partidului, ce se va întâmpla cu partidul, care este viziunea dv. despre fiecare dintre cele două scenarii?

Daniel Florea: Partidul a fost foarte zguduit în ultima vreme, atât de modul în care s-a pierdut guvernarea, cât și diverse chestiuni legate de aspecte juridice. Cu toate acestea, după cum vedeți, partidul este pe primul loc în intenția de vot pentru că, de-a lungul timpului, a demonstrat că poate să guverneze în beneficiul oamenilor. Eu cred că vom câștiga alegerile și nu vreau să mă gândesc deloc la o altă variantă. Dar cu siguranță, după ce vom câștiga aceste alegeri (sunt convins că vom face cel puțin 35% la nivel național, sunt ferm convins că vom depăși 35%), după ce vom avea aceste alegeri, vom face niște evaluări pentru că este extrem de important să câștigăm alegerile parlamentare pentru a putea forma Guvernul și a conduce, cu siguranță  – fiind cel mai mare partid-, a conduce un Guvern care să facă din nou lucruri bune pentru oameni. Am pierdut, din păcate, o perioadă lungă din cauza acestui guvern, pentru că această greșeală cu un guvern autointitulat “tehnocrat” să nu se mai repete.

Dan Bucura: Vă doresc succes în viitorul apropiat, pentru că aveți nevoie, și după acel moment electoral, vă așteptăm cu drag în studioul nostru Psnews pentru a ne vorbi despre proiectele concrete pe care le veți pune în practică la vremea respectivă.

Daniel Florea: Vă mulțumesc frumos! Voiam să vă mulțumesc pentru modul în care ați oglindit activitatea mea pe Facebook. Voiam să vă spun că, era acolo o chestiune cu “#refresh5”…

Dan Bucura: Da, a fost o chestiune de teasing.

Daniel Florea: A fost o chestiune de teasing, acum a apărut #refresh5.

Dan Bucura: Trebuie să spunem că tasta F5 de la calculator este cea care dă refresh-ul oricărei pagini, motiv pentru care dv. vreți să fiți F5…

Daniel Florea: F5 – Florea5.

Dan Bucura: Florea de la 5 care restartează sectorul…

Daniel Florea: Toate lucrurile acestea și programul meu sunt pe floreadaniel.ro, iar #refresh5 cred că este un concept care va arăta o nouă față a Sectorului și a modului în care vom administra Sectorul.

Dan Bucura: Vă mulțumesc încă o dată!

Daniel Florea: Și eu vă mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *