Skip to content
Politică Societate Sport

Daniel Ghiță: În anii 2015-2016 am făcut numeroase campanii împotriva defrișărilor din România. Nimeni nu a venit să mă ajute

Sportivul Daniel Ghiță a afirmat, într-un interviu pentru vechtsportinfo.nl, că a fost implicat în politica din România, însă preferă ca de acum să se ocupe doar de campania pentru evitarea defrișărilor.

„În anii 2015-2016 am făcut numeroase campanii împotriva defrișărilor din România. Am cerut oamenilor VIP, așa-numiți oameni de sport, să vină pe străzi: nimeni nu a venit să susțină acțiunile. Opriți defrișările din România nu a fost un lucru important. Nici măcar Benny Adegbuy sau Cătălin Moroșanu nu au venit! Au preferat să rămână la emisiuni TV, fiind plătiți. Doar dacă camera este pornită, ei sunt foarte îngrijorați și își iubesc țara lor! Nu dacă țara are nevoie de ei pentru a face ceva pentru natură, în beneficiul țării lor. Am spus că trebuie să intrăm în politică, pentru a opri despăduririle în România. Nu am vrut să mă duc la socialiști și liberali ai partidelor politice mari, deși am avut oferte în acest sens. Eu am ales un mic partid politic, sub 5%. Am intrat în politică în 2016, am fost disperată să opresc despăduririle ilegale din România. Am părăsit politica în 2016  și sunt co-fondator al ARMIS (România Mândră Între Stele). O asociație care face lucruri bune pentru țara noastră, pentru toți românii din afara țării noastre și din țară. Suntem acolo pentru a ne ajuta, într-un mod diplomatic. Benny și Cătălin Moroșanu sunt mari patrioți peste noapte! Dacă merge camera, sunt patrioți pentru imagine, pentru bani la televizor, nu pentru cei săraci. Urăsc patrioții falși și eu o spun public. A pune un drapel român după luptă, nu te face patriot. Am fost primul care a făcut asta; restul a copiat ceea ce am făcut. În mintea lor asta e un bun PR”, a declarat Ghiță.

El a mai spus că, spre deosebire de Moroșanu și Benny, nu participă la reality-show-uri, preferând să se concentreze asupra carierei sale în ring.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *