Daniel Horodniceanu, găsit nevinovat de CSM după ce a încercat să umilească doi poliţişti din Iaşi

Daniel Horodniceanu
Sursa foto: INQUAM PHOTOS / ILONA ANDREI

Daniel Horodniceanu, fostul procuror şef al DIICOT, a fost găsit nevinovat de colegii săi din Consiliul Superior al Magistraturii, după scandalul în care a fost implicat la Iaşi, în care a încercat să umilească doi poliţişti care l-au tras pe dreapta.

Daniel Horodniceanu, fost procuror şef al DIICOT şi actual vicepreşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, a fost filmat de doi poliţişti, care l-au tras pe dreapta, în judeţul Iaşi, în timp ce încerca să facă instrucţie cu ei, supărat că nu a fost lăsat să depăşească fără să semnalizeze.

 

„De ce m-aţi oprit? Nu am voie vă să vă depăşesc sau ce? Sunt procuror şef Horodniceanu de la Crimă Organizată. Nu mă cunoaşteţi? De ce nu mă cunoaşteţi oare? (…) Nu ştiţi cu cine vorbiţi. (…) Eu sunt procuror de 25 de ani. M-aţi oprit pentru că am avut tupeul să vă depăşesc (…).

 

Nu văd cum aţi putea avea tupeul ăsta cu un procuror care a condus structura de Crimă Organizată a ţării ăsteia. Are foarte mare importanţă (…). Eu oricum mă duc mâine să mă văd cu Gîtlan (n.r. Costel Gîtlan, inspector-şef al IPJ Iaşi). Nu se poate aşa ceva (…)”, au fost câteva dintre declaraţiile halucinante ale fostului şef al DIICOT.

 

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: