Skip to content
Politică

Daniel Moroşanu, prim-vicepreşedintele PNL Vrancea, a picat Bacalaureatul. Ce l-a încurcat pe politicianul liberal

Facebook
" "

Daniel Moroşanu, care are 42 de ani, a susţinut examenul de bacalaureat la Liceul Simion Mehedinţi din Vidra, acolo unde soţia sa este secretară. El a fost declarat respins, după ce la Limba şi literatura română a fost notat cu 3.60, la Istorie cu 7.55, iar la Geografie a obţinut cea mai mare notă, 8.65. Acesta a depus deja contestaţie şi cere să i se recorecteze teza de la Limba şi literatura română.

Adevărul constată că ridică un mare semn de întrebare modificarea făcută în aplicaţia de pe site-ul unde s-au afişat notele, în sensul că Moroşanu a terminat liceul la frecvenţă redusă iar în aplicaţie apare că a absolvit la zi, probabil ca să i se piardă urma.

" "

Politicianul liberal a absolvit la seral Liceul „Simion Mehedinţi din Vidra”, în urmă cu doi ani, după ce în adolescenţă a urmat cursurile unei şcoli profesionale de mecanici auto. Săptămâna trecută, după ce presa a manifestat interes pentru examenul acestuia, Moroşanu spunea că se va înscrie la facultate dacă va reuşi să treacă de Bacalaureat.

Toate provocările din ultimele zile, mai mult din partea media locală şi centrală, m-au determinat, deşi nu intenţionam, să continui şi să mă înscriu şi la facultate. Sunt un tip ambiţios, am capacitatea şi voi face şi dovada să merg la facultate. Nu mă pricep cu doctoratele, că nu vreau să ajung ca domnul Ponta să plagiez. Îmi ştiu limitele şi îmi sunt suficiente doar studiile superioare, facultate şi licenţă”, spunea Moroşanu.

Moroşanu este din anul 2017 prim-vicepreşedinte al PNL Vrancea, unde se ocupă de Departamentul de Politici Publice. Politicianul este considerat unul dintre oamenii de încredere ai ministrului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, fiind şi şoferul personal al acestuia pe vremea când Ştefan era deputat în Parlament.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *