Skip to content
Politică

Daniel Savu are planuri mari: ”Îmi doresc să evoluez într-o formațiune politică în care…”

" "

Senatorul Daniel Savu (plecat, recent, din PSD), joi, pe pagina personală de Facebook, a postat un mesaj prin care își exprimă intenția de a ”rezona” cu ideile promovate de ALDE.

Astfel, Savu susține că iți dorește să evolueze ”într-o formațiune politică alături de oameni cerebrali, care cred cu adevărat în ceea ce spun și nu își schimbă părerea în funcție de conjuncturi”.

" "
" "

”Trebuie să menționez că declarațiile despre drumul pe care îl voi urma în politică au fost generate de o întrebare a moderatorului de la ‪#‎Antena3‬, Dana Grecu. Am explicat că rezonez cu ideile promovate de ‪#‎ALDE‬, dar în același timp nu am avut până acum o discuție directă cu președintele Călin Popescu Tăriceanu. Sunt în continuare senator independent, iar principiul după care mă voi ghida și pe viitor este acela că onoarea și demnitatea sunt mai presus de orice. Îmi doresc să evoluez într-o formațiune politică în care să pot sta tot timpul cu capul sus, alături de oameni cerebrali, care cred cu adevărat în ceea ce spun și nu își schimbă părerea în funcție de conjuncturi”, a scris Daniel Savu pe pagina personală de Facebook.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *