Skip to content
Politică

Daniel Savu, candidat independent la Primăria Ploiești

Senatorul Daniel Savu, care a demisionat în urmă cu câteva săptămâni din PSD, și-a depus, în cursul zilei de duminică, candidatura la Primăria Ploiești.

Astfel, într-o postare pe blogul personal, Savu „garantează” că, dacă va fi ales primar, îşi va păstra statutul de independent şi arată că soluţia pentru o altfel de administraţie la Ploieşti este detaşarea faţă de modul în care partidele au demonstrat până acum că pot conduce oraşul.

„Vreau să mulţumesc celor peste 2.600 de ploieşteni care au semnat pe listele de susţinători (…), la fel prietenilor şi colegilor care mi-au acordat sprijin, celor care mi-au transmis să merg mai departe cu încredere pe acest drum, să opresc haosul şi să fac ordine în oraş. Vreau să îi asigur pe toţi, inclusiv pe acei ploieşteni care mi-au spus că nu vor veni la vot sau că nu mă votează, că sunt gata să îi ascult în continuare, să trag concluziile care se impun din atitudinea lor şi să le readuc încrederea că Ploieştiul se poate schimba. Aşa cum mi-am asumat public, dacă voi fi ales primarul Ploieştiului, garantez că îmi voi păstra statutul de independent. Am convingerea că detaşarea de felul în care partidele au demonstrat până acum că pot să conducă oraşul reprezintă soluţia pentru a impune un alt ritm şi întoarcerea administraţiei către cetăţeni”, a scris Daniel Savu pe blogul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *