Skip to content
Politică

Daniel Savu începe războiul. Ce spune despre „derapajele” lui Dragnea

Invitat sâmbătă seara în emisiunea ,,Lumini şi umbre” de la B1 Tv, senatorul şi unul dintre candidaţii pentru şefia Partidului Social Democrat, Daniel Savu, a vorbit despre planurile pe care le are în partid, dar şi despre derapajele din ultima vreme.

,,Nu il contracandidez pentru ca deocamdata el (Liviu Dragnea, n.r) nu şi-a depus candidatura.”, a spus Savu.

,,As dori sa fiu un factor de echilibru, un presedinte care se consulta cu ceilalti, si nu un preşedinte care ia decizile cu pumnul in masa. Am vazut niste derapaje in ultima perioada, de cand nu mai este Victor Ponta presedinte. Au fost mai multi lideri din tara care au vrut sa candideze, dar au fost blocati de conducerea centrala. 

La Prahova am avut un exemplu foarte clar, domnul Nanu de la Cornu a afirmat in sedinta ca dl Dragnea nu l-a lasat (să candideye, n.r.). La Buzau, domnul Vasile, la fel.„, a spus Daniel Savu.

De asemenea, intrebat dacă Victor Ponta a fost ofiţer acoperit, Daniel Savu a răspuns:

,,Nu cred (ca Victor Ponta a fost ofiter acoperit, n.r. ). Anumiti oameni pot colabora, pot ajuta Serviciile Secrete, dar nu neaparat sunt ofiteri acoperiti. Eu cred ca Traian Băsescu a vorbit de foarte multi oameni pe care i-a banuit el. „, a mai spus senatorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *