Skip to content
Politică

Daniel Savu, ipoteză neaşteptată privind moartea lui Condrea: „O regie în două scopuri!”

Senatorul Daniel Savu (plecat, recent, din PSD) lansează o ipoteză neaşteptată în ceea ce priveşte moartea omului de afaceri Dan Condrea, patronul Hexi Pharma.

Fostul ofițer SRI Daniel Savu, în prezent membru în Comisia parlamentară de control a Serviciului Român de Informaţii, a afirmat, sâmbătă, la Antena 3, că ”moartea lui Dan Condrea pare o regie în două scopuri”.

”Pentru mine, tot ce s-a prezentat în spațiul public despre acest caz m-a făcut să conturez o altă teorie. A fost o regie în două scopuri: unul, să se scape de acest om incomod și să se regizeze sinuciderea lui, al doilea, acest om există pe undeva și se uită la noi, nu de undeva de sus, ci de undeva din străinătate”, a spus Savu.

Daniel Savu a ținut să sublinieze că în localitatea Tamaș, unde a avut loc accidentul, există locuințele a doi generali SRI, foști colegi de-ai săi, pe care, totuşi, a refuzat să-i numească.

Mai mult, senatorul Savu a arătat că, în prezent, opiniei publice i-au fost arătate doar imaginile surprinse de o cameră de supraveghere a unei școli, și nu s-a pus problema până acum de obținerea imaginilor surprinse de camerele de la fabrica aflată în apropierea locului tragediei.

Vedeţi AICI declaraţiile complete ale lui Daniel Savu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *