Skip to content
Politică

Daniel Savu spulberă misterul demisiei sale din PSD: „Este foarte adevărat”

Senatorul social-democratilor, Daniel Savu spulberă misterul demisiei sale din PSD.

Astfel, printr-o postare publicată, miercuri, pe pagina personală de Facebook, senatorul a făcut publice motivele demisiei sale.

Mai mult, Daniel Savu a vorbit și despre zvonul conform căruia  acesta ar fi fost propus în septembrie 2015 de către Mircea Cosma, candidatul PSD la Primăria Ploiești.

„Sunt impresionat de multitudinea reacțiilor pe care le-am primit după anunțul privind demisia mea din PSD. Vă mulțumesc pentru mesaje, încurajări și felicitări ! Membrilor PSD care mi-au transmis regretul lor, vreau să le spun că nimic din felul meu de a fi nu se va schimba, iar adevărul va ieși la suprafață și în beneficiul lor.

Aș vrea să fac câteva precizări pe care le consider importante și necesare, ca răspunsuri la întrebările primite :

1. Demisia mea din PSD nu are nicio legătură cu o candidatură independentă pentru Primăria Ploiești. Nu am luat o decizie în acest sens, pentru că nu eu trebuie să o iau, ci ploieștenii, oamenii cu care comunic zilnic. Sunt foarte mulți cei care mi-au cerut să candidez la Primărie ca independent, când încă eram în PSD. La fel de mulți sunt și acum. Cred că cinstit ar fi ca ploieștenii să-mi spună direct cum ar trebui să fac și ce așteptări au de la mine !

2. Decizia de a demisiona din PSD are ca motivație exclusiv situația din PSD Prahova, faptul că unii dintre liderii organizației au probleme cu legea, sunt vulnerabili, deci lipsiți de credibilitate, fac aranjamente politice pentru bunul mers al afacerilor și multe altele, iar această stare de lucruri, cunoscută de toată lumea, este trecută sub tăcere. Personal am semnalat această situație conducerii centrale a partidului și îmi dau seama că măsurile se lasă în continuare așteptate !

3. Este foarte adevărat, Mircea Cosma m-a propus în septembrie 2015 să fiu candidatul PSD la Primăria Ploiești. Inițial, a văzut la mine potențialul de vot. Între timp însă, s-a răzgândit, și nu doar el, atunci când s-a demonstrat că “nu se poate negocia nimic cu Savu” ! Cei care au interese de afaceri cu banii publici și gestionează interesele de clan, o mafie bine înfiptă în contracte publice, au înțeles cu toții că nu pot și nu vreau să fac parte din această lume. Nu fac înțelegeri politice, nu vând funcții, nu pot fi manevrat și nici nu trădez! De aceea, n-am mai fost dorit să fiu candidatul PSD la Primăria Ploiești !’, a scris Daniel Savu pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *