Skip to content
Politică

Daniel Suciu, după nominalizarea la Dezvoltare: Le mulțumesc premierului Dăncilă și președintelui Dragnea

_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Deputatul PSD Daniel Suciu a postat, marți seară, pe pagina de facebook, un mesaj de mulțumire față de Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă, după nominalizarea la Ministerul Dezvoltării, în care a precizat că „le sunt îndatorat tuturor colegilor din țară pentru încredere și sustinere”.

Viața ne oferă lecții, satisfacții și provocări iar ele nu sunt niciodată întâmplătoare. De-a lungul anilor am înțeles acest lucru și am rămas mereu cu capul pe umeri și încrezător în Bunul Dumnezeu. Le mulțumesc premierului Dăncilă și președintelui Dragnea pentru această uriașă responsabilitate și le sunt îndatorat tuturor colegilor din țară pentru încredere și sustinere. Colegilor mei bistrițeni și sîngeorzeni, alături de care muncesc de atâția ani, le spun că o voi face și de acum cu același devotament și dorință de a construi. Radu Moldovan și PSD Bistrița-Năsăud, mulțumesc!” a scris Daniel Suciu pe facebook.

Liderul deputaţilor PSD, Daniel Suciu, a fost propus de PSD ca vicepremier şi ministru al Dezvoltării. Social-democratul de 39 de ani a profesat câţiva ani ca jurnalist, până să se îndrepte spre o carieră politică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *