Skip to content
Politică Video

Daniel Tudorache, despre proiectele-cheie pentru Sectorul 1 și susținerea PSD EXCLUSIV (VIDEO)

Invitatul celei mai recente ediţii a interviurilor video PSnews.ro a fost Daniel Tudorache, candidatul PSD la Primăria Sectorului 1.

În cadrul interviului acordat PSnews.ro, Daniel Tudorache a vorbit despre proiectele-cheie pentru Sectorul 1 pe care le-ar face dacă ar fi ales primar, dar și despre susținerea PSD.

Dan Bucura: Haideți să revenim la Sectorul 1. Născut și crescut în Sectorul 1, acesta este unul din sloganurile dvs, cel puțin de acuma, poate îl detaliem. Sunteți  născut în sector..

Daniel Tudorache: Da, sunt născut și crescut în sector, pot să zic așa mai exact, m-am născut la maternitate la Elias, botezul l-am făcut la Cașin, deci locuitor al Sectorului 1, ca să zc, părinții mei, primul domiciliu a fost undeva prin spate pe la 1 Mai, și aici, o mare parte din cei 52 de ani, mi i-am petrecut în Sectorul 1.

Dan Bucura: Tot la Sectorul 1, cum mai stați, din punct de vedere al susținerii, aveți  filială acolo luată? Mi-amintesc că la începutul anului 2013 au fost oarece tensiuni.

Daniel Tudorache: Am fost 8 ani, din 2005 până în 2013 am fost președintele filialei, au fost doi ani în care a venit Cătălin Ivan, un apropiat al lui Victor Ponta, după care, în urma rezultatelor dezatruoase de la prezidențiale, a făcut pasul înapoi sau l-a retras Victor Ponta și eu am revenit.

Dan Bucura: Deci, în momentul de față aveți atât susținerea mare a conducerii, cât și a organizației  cosolidate.

Daniel Tudorache: Este o organizație pe care o cunosc de mulți, mulți ani.

Dan Bucura: Haideți să facem un joc de imaginație, spuneți-mi,  dacă mâine ați fi ales primarul Sectorului 1, care este proiectul de suflet, să-i spunem așa al dvs, primul? Sigur că o să-mi spuneți că sunt multe de făcut, dar care este primul, cel mai important lucru pe care l-ați face de mâine începând?

Daniel Tudorache: Pot spune, în 2012 când eram în USL, am mers pe stradă cu Andrei Chiliman, primarul din acel moment. Un proiect al USL-ului, care în ultimii patru ani nu și-a găsit o rezolvare era reabilitarea termica a caselor, deci nu s-a reabilitat o casă, cu toate că a fost o propunere a USL-ului din 2012 și nu s-a putut realiza. Deci eu sper, dacă voi primi votul cetățenilor Sectorului 1, sper ca în acest an să pot reabilita primele case în Sectorul 1. De ce vă spun acest lucru? Pentru că și în urmă cu 4 ani și acuma cetățenii spun de ce suntem diferențiați noi care stăm la case, cu cei care stau la bloc? Cei care stau la bloc au primit din partea primăriei această reabilitare gratis, și noi la case nu. Și au dreptate, și unii și alții sunt cetățeni ai Sectorului 1. Eu așa văd, este ceva normal ca Primăria să se implice și la populația care stă la case, știind foarte bine că jumătate dintre cetățeni stau la case în Sectorul 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *