Skip to content
Politică Puterea Știrilor Video

Daniel Tudorache, vești bune pentru locuitorii Sectorului 1

Invitat în emisiunea Puterea Știrilor, primarul Sectorului 1 Daniel Tudorache a explicat care este stadiul lucrărilor de reabilitare termică în sectorul pe care îl administrează.

Astfel, edilul a oferit vești bune pentru locuitorii din Sectorul 1, declarând că stadiul lucrărilor va fi gata până la finele acestui an și că toate demersurile necesare au fost încheiate și banii sunt alocați:

„Din anul 2015, când s-au făcut ultimile reabilitări din Sectorul 1, a fost o perioadă de un an, doi ani de zile când nu s-a întâmplat nimic. Dar pot spune, atunci când am devenit primar, în 2016, în noiembrie 2016, ca sa fiu mai exact, la 3 luni de când am fost ales, am demarat proiectul de reabilitare a ultimelor blocuri din Sectorul 1.

Doi ani de zile a ținut licitația, mai avem 180 de blocuri și terminăm reabilitarea termică în Sectorul 1. Licitația e gata, banii îi avem. 180 din 1130 de blocuri, atâtea blocuri mai sunt în Sectorul 1. Mai sunt câteva blocuri care se află în Risc Seismic 1 și Risc Seismic 2 pe care nu le putem reabilita, nu ne permite legea. Ele trebuie întâi reabilitate de Primăria Capitalei, după care le putem reabilita. Dar tot ce putem reabilita vom termina la finalul acestui an.” a declarat Daniel Tudorache la Puterea Știrilor.

1 comentariu la “Daniel Tudorache, vești bune pentru locuitorii Sectorului 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *