Skip to content
Puterea Știrilor Video

Daniel Zamfir: Am avut o discuție cu doamna Dăncilă și i-am spus că vreau să continui în ALDE, dar partidul nu mai are busolă

psnews.ro

Senatorul ALDE Daniel Zamfir, invitat în studioul „Puterea Știrilor”, a dezvăluit că a avut o discuție privată cu Viorica Dăncilă despre planurile politice ale acestuia, precum și despre atmosfera din interiorul ALDE.

Zamfir a precizat și că ALDE trece printr-o perioadă extrem de complicată întrucât mai mulți membrii ai partidului se declară nemulțumiți de alianța cu formațiunea politică a lui Victor Ponta, PRO România.

Nu în ultimul rând, potrivit senatorului, președintele PSD Viorica Dăncilă le-ar fi spus celor din ALDE cu care a purtat discuții că lucrurile nu ar fi stat deloc așa cum au fost prezentate de Călin Popescu Tăriceanu.

Am avut o discuție cu doamna Dăncilă și i-am spus că eu vreau să continui în ALDE. A vrut să avem o discuție mai aprofundată despre cum văd eu această dezbatere din interiorul ALDE, ce zic oamenii, cum sunt oamenii. Nu mi-a ascuns faptul că sunt mulți colegi cu care domnia sa a vorbit și sunt extrem de nemulțumiți. Doamna Dăncilă ne-a spus mie și colegilor mei că lucrurile nu ar fi stat deloc așa cum ne-au fost prezentate. Cert este că suntem în momentul acesta într-o situație extrem de confuză. Partidul nu mai are busolă. Poziționarea față de moțiunea de cenzură este extrem de complicată. Dacă cineva este într-o situație fără ieșire în cazul moțiunii de cenzură ăia suntem noi.

Declarăm că suntem în opoziție, dar votăm împotriva Guvernului din care am făcut parte. Ce am condamnat, că PSD își dă jos propriul Guvern, cam așa suntem noi acum pe argumentul subțire că nu mai e bun (n.r-Guvernul). E foarte delicat. Mulți colegi din partid sunt extrem de debusolați pentru că nu s-a ales o direcție bună”, a declarat Daniel Zamfir la Puterea Știrilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *