Skip to content
Puterea Știrilor Video

Daniel Zamfir: Așa cum merg lucrurile în ALDE, ne îndreptăm către confiscarea partidului de către Victor Ponta

psnews.ro

Senatorul ALDE Daniel Zamfir, invitat în studioul „Puterea Știrilor” a declarat că în ALDE există în această perioadă senzația că Victor Ponta își dorește să confiște partidul.

Zamfir a adus în discuție și situația neplăcută în care a fost pus Călin Popescu Tăriceanu, imediat după ce și-a anunțat public decizia de a nu mai candida la alegerile prezidențiale și spune că membrii ALDE au aflat din postarea liderului partidului de pe Facebook despre faptul că formațiunea politică va face o alianță cu PRO România.

Așa cum merg lucrurile și cum le simțim în partid, către asta ne îndreptăm (n.r -întrebat dacă este de părere că Victor Ponta vrea să confiște ALDE). Vă spuneam mai devreme despre scenariul din 2014 din USL. Tot acest scenariu în care era parte domnul Victor Ponta atunci este și acum: rămâne exact ultimul pas, fuziunea. Domnul Tăriceanu, imediat după ce a renunțat la candidatura la prezidențiale, a postat pe Facebook un mesaj în care ne-a spus că a stabilit cu domnul Victor Ponta alianță comună, grupuri comune.

Noi am fost luați prin surprindere. Am aflat despre asta de pe Facebook. Dacă vă aduceți aminte a fost și acea situație neplăcută în care la vreo două ore domnul Tăriceanu a retras de pe Facebook acel mesaj întrucât domnul Ponta a infirmat ce a spus domnul Tăriceanu. Toate lucrurile acestea ne stârnesc nencredere, știindu-l pe domnul Tăriceanu ca pe un om extrem de echilibrat, cumpătat. De când îl cunosc eu nu a luat deciziile în pripă. De data asta nu știu ce s-a întâmplat, ne-a surprins și pe noi. Suntem într-o situație absolut de neînțeles”, a declarat Daniel Zamfir la Puterea Știrilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *