Skip to content
Politică

Daniel Zamfir, front comun cu senatorii PSD contra lui Mișa. Mulțumiri pentru CCIR

facebook.com
" "

Senatorul PNL Daniel Zamfir a făcut front comun cu senatorii PSD împotriva așa-zisului ministru „tehnocrat” Ionuț Mișa. Parlamentarul liberal are mulțumiri și pentru Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR).

Într-un status publicat marți seară pe Facebook, președintele Comisiei economice din Senat a precizat că trecerea amendamentului prin care plata TVA-ului defalcat (așa-numitul „split VAT”) să nu mai fie obligatorie a fost posibilă prin consensul tuturor parlamentarilor din respectiva comisie.

" "
" "

CITIȚI ȘI: UPDATE Senatul schimbă regula jocului / Modificări la split TVA. Dispare și supraaccciza

Iată postarea integrală a lui Zamfir, în care acesta le mulțumește inclusiv celor de la CCIR pentru „implicare activă”:

„Iata ca audierile publice de la Comisia Economica a Senatului a ministrului finantelor precum si a sefilor ANAF si a Trezoreriei, si mai ales a consultatarii mediului de afaceri, pusi fata in fata cu responsabilii finantelor, au dat primele rezultate! Toti senatorii comisiei am convenit sa sustinem amendamentul prin care plata defalcata a tva sa nu mai fie obligatorie, decat pentru companiile care au contracte cu statul. Acest lucru nu ar fi fost posibil fara implicarea activa a mediului de afaceri prin CCIR, CDR, a AOAR prin dl Cristian Parvan si a multor altora prezenti la audierile din Senat. E un prim pas facut, eu am convingerea ca acesta lege nu va ajuta Statul sa colecteze mai bine tva macar pentru faptul ca nicio tara din Europa, cu exceptia Italiei, unde nici nu a dat rezultatele scontate, nu foloseste acest mecanism financiar”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *