Skip to content
Politică

Daniel Zamfir îl dinamitează pe Cîțu: Un om responsabil nu face acest lucru! EXCLUSIV

libertatea.ro

Fostul șef al Comisiei Economice din Senatul României, liberalul Daniel Zamfir, a acordat o declarație pentru PSnews.ro, în care a lansat o serie de atacuri dure la adresa actualului șef al Comisiei, liberalul Florin Cîțu. Concret: Zamfir a subliniat că cel care ocupă în prezent funcția de lider al Comisiei Economice din Senat, ”lansează semnale alarmiste care nu au nicio legătură cu realitatea”.

Domnul Cîțu este domnul ”Dan Diaconescu Direct”, în toate ieșirile publice (după cum bine ați văzut), lansează tot felul de semnale alarmiste care nu au nicio legătură cu realitatea. Comisia Economică sau ședințele Comisiei Economice nu mai sunt cele care erau atunci, plinde de substanță, în care după cum bine știți invitam reprezentanții instituțiilor tocmai ca să îndreptăm lucrurile care mergeau prost în România. Acum, uitați-vă la ieșirile lui Cîțu, toate sunt ieșiri alarmiste de genul ”nu mai sunt bani de pensii și salarii” – nimic mai neadevărat. Ba că dacă trimiți în țară don diaspora peste 2.000 de euro, intri în atenția Oficiului de Spălare a Banilor. Toate aceste lucruri sunt infirmate. Mai mult, văd că vorbește că România nu este invitată la OECD din cauza declarațiilor lui Tăriceanu și Dragnea în legătură cu scrisoarea trimisă de Departamentul de Stat. Este o enormitate.

Problema este că oamenii responsabili deja au început să nu mai ia deloc în serios ce spune, când îl văd că lansează public asemenea enormități. Din păcate, toate ieșirile acestea stârnesc panică în rândul populației, ori un om responsabil nu face acest lucru. Nu poți să faci în Parlament ce faci în Piața Victoriei, nu poți să vii pe același discurs și când ești președintele Comisiei Economice. Funcția aceasta impune un anumit nivel de competență, de răspundere”, a declarat Daniel Zamfir pentru PSnews.ro

Pe de altă parte, senatorul a ținut să atragă atenția că scrisoarea adusă în discuție în urmă cu ceva timp de către Florin Cîțu, potrivit căreia oficialii Comisiei Europene şi ai Băncii Centrale Europene ar fi cerut modificarea statutului Băncii Naţionale a României astfel încât să fie întărită politica monetară faţă de intervenţia politicului, nu există.

Scrisoarea aceea de care vorbea, în care Comisia Europeană şi BCE intervenea şi cerea modificarea statutului BNR, nu există. Domnul Cîțu face numai falsuri iar problema este că dânsul face mult rău și românilor și României. Nu se poate ca de la înălțimea funcției de președinte al Comisiei Economice din Senatul României să spui orice îți trece prin cap, trebuie să ai răspunderea declarațiilor tale. Asta arată tipul de politică primitivă, în tranșee, pe care o face domnul Cîțu. Cu tipul acesta de politică talibană primitivă nu ajungi nicăieri”, a conchis senatorul Daniel Zamfir.

1 comentariu la “Daniel Zamfir îl dinamitează pe Cîțu: Un om responsabil nu face acest lucru! EXCLUSIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *