Skip to content
Politică

Daniel Zamfir, muniţie grea în războiul cu Florin Cîțu: L-AM PRINS! Premierul băncilor străine s-a dat de gol!

Inquam Photos/George Călin

Senatorul PSD, Daniel Zamfir, îl acuză pe premierul Florin Cîțu de faptul că refuză să pună în aplicare hotărârea Înaltei Curți de Casație și Justiție care obligă la recuperarea unei datorii în valoare de 300 milioane lei de la băncile BCR și Raiffeissen.

Zamfir a postat pe pagina sa de Facebook, un video în care îl întreabă direct pe Cîtu de ce nu recuperează datoria pe care băncile o au la statul român.

 

Premierul a răspuns motivând că hotărârea obligă bănile să restituie datoria și nu are „nicio legătură cu Ministerul Finanțelor Publice”. Totodată, Florin Cîtu a mai spus că acea procedură se află în Parlamentul României și că se va aplica decizia Parlamentului.

Materialul video postat de senatorul PSD este însoțit și de un text. Potrivit acestuia, Cîtu „așteaptă ca majoritatea de dreapta din Parlament să șteargă datoriile” celor două bănci. „L-AM PRINS!

Premierul bancilor straine s-a dat de gol! Recunoaste OBLIGATIA bancilor Raiffeissen si BCR sa restituie 300 milioane lei statului roman, dar asteapta ca majoritatea #dedreapta din Parlament sa le stearga datoria!”, scrie senatorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *