Skip to content
Politică

Daniel Zamfir, reacție furtunoasă la adresa conducerii PNL

evz.ro

Senatorul Daniel Zamfir a avut o reacție furtunoasă la adresa liderului Partidului Național Libera, Ludovic Orban, dar și a altor persoane cu funcții importante în formațiunea politică.

Mai precis, într-o postare de pe pagina sa de Facebook, Zamfir amintește că firma pe care o administra Orban în 2017 se ocupa cu creanțe, în timp ce secretarul general avea un IFN, iar vicepreședintele național-liberalilor dorea să devină viceguvernator al Băncii Naționale a României.

”ACUM, TOTUL E LIMPEDE!
Așadar, firma la care a fost manager in 2017 ludovicul, se ocupa cu recuperarea de creanțe, secretarul general al PNL este proprietar de IFN iar vicepreședintele PNL, responsabil cu politica economică, după ce a fost exmatriculat din sistemul bancar, vrea sa devina viceguvernator BNR. Toți trei oponenți vehemenți ai legilor împotriva cămătăriei, motivând că încalcă principiile liberale.Acum, totul e limpede. Ce rămâne, însă, încă neclar, e daca PNL va accepta in continuare sa fie târât de baietii ăștia într-o zonă care n-are nicio legătură nici cu liberalismul, nici cu ce așteaptă oamenii de la noi. Vom vedea…”
, a afirmat senatorul PNL pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *