Skip to content
București Știri locale

„Dansăm prin gunoaie”. Cum încearcă Nicușor Dan să își repare imaginea

facebook/Edmund Niculusca

Bucureștiul a găzduit un eveniment prin care oamenii au fost invitați să recâștige orașul, acesta fiind organizat de ARCEN, for condus de Edmond Niculușcă, director general la administrația monumentelor, dar și prieten bun al primarului general Nicușor Dan.

Inițiativa nu a fost însă apreciată de toată lumea și postarea lui Niculușcă de pe Facebook cu privire la eveniment a stârnit multiple reacții negative.

Dansăm printre gunoaie

Edmond, e foarte mișto chestia asta cu străzile deschise și vă felicit. Dar Bucureștiul se zbate într-o stare deplorabilă, mașinile sînt în continuare pe trotuare, pietonii nu au pe unde să meargă, alternativa cu bicicleta e absolut sinucigașă (am încercat-o acum cîteva zile și nici măcar trotuarul – unde știu că nu e voie să mergi cu bicicleta, dar cînd faci aventura asta cu un copil după tine, nu-ți vine să mergi pe carosabil – nu e o variantă, pentru că e plin, dar plin de gropi), transportul în comun e complet nepredictibil, nu există în continuare benzi dedicate, mizeria, aglomerația, în continuare poluarea… e foarte trist. Dansăm printre gunoaie. Trage-l tu de mînecă pe #nicușordan dacă nu vrem să ne întoarcem de unde am plecat„, a fost unul dintre comentarii de pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *