Skip to content
Sport

Dar din dar se face Rai! Donează-ți ziua de naștere și poți schimba o viață!

onlinereport.ro

Este frumos să primești, dar mai frumos este să dăruiești! Acest lucru îl poți face și cu ziua ta de naștere – acea zi specială din viața fiecăruia pe care o petreci alături de prieteni, cunoscuți, familie. Pentru că „Dar din dar se face Rai„, în locul numeroaselor cadouri de la prieteni, aceștia pot face donație către o cauză caritabilă.

Astfel, ziua ta de naștere devine modul prin care împărți bucuria și cu cei pe care nu îi cunoști și pentru care momentele de fericire sunt mai rare, scrie Ediția de Dimineață.

În România există multe ONG-uri care supraviețuiesc datorită sprijinului provenit din comunitate, din partea celor care ajută la construirea unei lumi mai bune pentru noi toți. Una dintre aceste organizații non-guvernamentale este Fundația Inimă de Copil din Galați, înființată în 1996 de un grup de voluntari cu inimă mare. Misiunea asociației este aceea de a ajuta și a da speranță copiilor, tinerilor din medii defavorizate și familiilor lor, prin creșterea calității vieții și susținerea integrării lor în societate.

Citiți mai multe AICI.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *