Skip to content
Politică

Daraban, prezent la inaugrarea celei de a XXII-a ediție a INDAGRA: Există un interes sporit!

psnews.ro
" "

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, Mihai Daraban a fost prezent la inaugrarea celei de a XXII-a ediție a INDAGRA.

În acest context, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României spune că târgul a crescut exponențial, ajungând cea mai importantă manifestare din estul și sud-estul Europei.

" "
" "

„Suntem onorați că, și în acest an, cea de-a XXII-a ediție a INDAGRA se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Președintelui României. Îi mulțumim Președintelui pentru onoarea pe care ne-a făcut-o, de a patrona probabil cea mai importantă manifestare expozițională din Estul și Sud-Estul Europei. În urmă cu 10 ani era mai degrabă un târg de dimensiune medie printre târgurile organizate de Romexpo, însă iată că de trei ediții această expoziție este cea mai mare din toate domeniile de activitate. Acest lucru spune mult și despre domeniul de activitate pe care acest târg îl reprezintă: avem aproape 800 de expozanți care au ocupat o suprafață de peste 41.500 metri pătrați. Numărul de participanți de la INDAGRA FOOD a crescut în acest an cu 40%, ceea ce înseamnă că în domeniul procesării agricole există un interes sporit”, a declarat Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, potrivit Dcnews.ro

Târgul internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei, a fost deschis oficial joi, 26 octombrie 2017, în prezența Președintelui României, dl. Klaus Iohannis, la Centrul Expozițional Romexpo.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *