Skip to content
Politică

Daraban, semnal de alarmă: ,,Lipsa infrastructurii este o problemă!”

psnews.ro

Președintele CCIR, Mihai Daraban, a discutat marti seara, 18 iulie, la Jocuri de putere cu Rares Bogdan despre nevoia de a investi în sectorul turistic românesc, lipsa infrastructurii fiind o problemă foarte importantă.

,,Trebuie sa recunoastem ca o mare problema si nu numai a turismului este lipsa infrastructurii care trebuie sa-l deserveasca. Aici este un mare handicap, al Romaniei, in general.” spune presedintele CCIR.

Ca raspuns in urma intrebarii: ,,De ce sunt atat de putine locuri unde turismul este ridicat?”, Mihai Daraban a declarat ca ,pe langa atractivitate, evaziunea fiscala reprezinta o problema in dezvoltare.

,,Brand-uri celebre au inceput sa pice in disgratie datorita prostiei noastre si slabului management statal in relatia cu ele.” 

Mai mult, presedintele Daraban afirma ca statul roman nu mai are un portofoliu care sa contina o rezerva strategica de terenuri ce pot fi oferite investitorilor.

Ca mediu de afaceri este necesar sa avem partea de imigranti, sa putem aduce din strainatate forte de munca, iar pe de alta parte avem nevoie de un inventar social, somajul in Romania fiind platit destul de mult.

,,Trebuie facuta o evaluare la sange a celor care pot munci si nu muncesc.” a declarat Daraban.

Daraban considera ca ANAF este vinovat pentru faptul ca Romania este pe ultimul loc la digitalizare, iar schimbarea presedintelui ANAF este o imbunatatire pe care o saluta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *