Skip to content
Alegeri locale 2020

Date exit poll. Cine conduce în lupta pentru București. Băluță, câștigător detașat la Sectorul 4

Inquam Photos / Octav Ganea

UPDATE ORA 20.00

Cu o oră înainte de închiderea urnelor, Nicușor Dan este cu 3 procente peste Gabriela Firea.

UPDATE ORA 16.00

La ora 16.00, Gabriela Firea și Nicușor Dan merg umăr la umăr în exit-poll-uri, cu un mic avantaj pentru candidatul PSD. De asemenea, la sectorul 1, Dan Tudorache, și la sectorul 6, Gabriel Mutu, sunt cu puțin în fața contracandidaților lor, Clotilde Armand, respectiv Gabriel Mutu.

La Sectorul 4, pe de altă parte, situația pare clară. Actualul primar, Daniel Băluță, are deja 65,7% din voturi, în timp ce Simona Spătaru are doar 24,7%. La Consiliul Local, în sectorul 4 conduce PSD (30%), urmat de USRPLUS (28%) și PNL (18,7%). _____________________________________________________________________________

Primele date de tip exit-poll, obținute de PS News, arată că actualul primar Gabriela Firea are un avans semnificativ în fața lui Nicușor Dan în București. Actualul edil al Capitalei avea la ora 12:00 44,1%, iar Nicușor Dan avea 39,1%, urmat de Traian Băsescu cu 11,2%.

Florin Călinescu (PER) îl depășește și pe Călin Popescu Tăriceanu (1,1%) în lupta pentru Primăria Capitalei.

Surpriză, însă în Consiliul General, acolo unde lupta se pare că se dă între USR-PLUS 32,1% și PSD 31,2%, urmat de PNL (19,2%).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *