Skip to content
Coronavirus

Date oficiale. Câți români au fost infectați cu noul coronavirus în străinătate. 400 de cazuri doar în Italia

Inquam Photos / George Călin

Grupul de comunicare strategică anunță marți că până în prezent, 631 de cetățeni români aflați în străinătate au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19 (coronavirus).

Potrivit datelor furnizate de misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate, cei mai mulți români infectați cu noul coornavirus se află în Italia, țara cea mai grav afectată.

Astfel, 400de români sunt infectați în Italia, 193 în Spania, 15 în Franța, 8 în Germania, 6 în Marea Britanie, 2 în Namibia, 2 în Indonezia și câte unul în Tunisia, Irlanda, Luxemburg, Belgia și SUA.

De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) și până la acest moment, 29 de cetățeni români aflați în străinătate, 9 în Italia, 7 în Franța, 6 în Marea Britanie, 6 în Spania și unul în Germania, au decedat.

Amintim că ăână astăzi, 7 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 4.417 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 460 au fost declarate vindecate și externate.

DETALII AICI: Coronavirus în România. 360 de noi cazuri confirmate în ultimele 24 de ore. Bilanțul total urcă la 4.417 persoane infectate. 182 decese

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *