Skip to content
Politică

Datoriile la Fisc se pot verifica pe internet

Persoanele fizice din Bucureşti şi Ilfov vor putea afla online, în maximum o oră, ce datorii au la Fisc. Restul ţării mai are de aşteptat până anul viitor ca să poată folosi acest sistem.

Agenţia Naţională pentru Administrare Fiscală a lansat astăzi aplicaţia „Spaţiul Privat Virtual”.

Aceasta va oferi informaţii doar despre datoriile pe care le are contribuabilul. Declaraţiile de venit nu se vor putea depune online, potrivit digi24.ro

Contribuabilul persoană fizică va putea consulta online situația lui fiscală. Despre ce informații vorbim: de soldul obligațiilor neachitate, de decizia de impunere, nota privind obligațiile de plată și multe informații despre cum se poate face această plată online și informații despre CAS-ul declarat de angajatori. Avem în vedere ca din 2015 să extindem acest program în toată țara”, a spus Ioana Petrescu, ministrul Finanţelor.

Vedeti că nu există bancomate și plata cu cardul în Administrațiile Financiară, ceea ce probabil ar fi cel puțin la fel de eficent. Imediat am întrebat-o pe doamna ministru, și mi-a zis că în 10 zile o să veniți cu ordonanța și acordul”, a transmis premierul Victor Ponta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *