Skip to content
Politică

David Cameron atrage atenția cu privire la Brexit: Cred că e de datoria mea să anunț…

" "

Șeful executivului de la Londra, David Cameron, atrage atenția cu privire la dezinformarea populaţiei britanice de către susţinătorii Brexitului.

„Nu ţine de mine să spun de ce au făcut aceste erori factuale, dar cred că e de datoria mea să anunţ această situaţie şi să afirm că acesta e un moment important în campanie. Nu faceţi această alegere pe baza unor informaţii false”, a declarat Cameron, potrivit b1.ro.

" "
" "

Înaintea unei dezbateri pe tema viitoarei relaţii dintre Marea Britanie şi Europa, David Cameron şi-a exprimat îngrijorarea faţă de campania de dezinformare a populaţiei cu privire la aspectele Brexitului.

Principalii militanţi pentru ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană sunt importanţi membri ai partidului conservator, din care face parte şi Cameron.

Seful executivului britanic nu a făcut referire la persoane anume, însă a avertizat asupra campaniei de manipulare practicate de aceşti susţinători ai Brexitului.

Întrebat de ce colegii săi de cabinet distorsionează adevărul, premierul britanic a motivat că Uniunea Europeană poate crea frustrări.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *