Skip to content
Sport

David, după rezilierea contractului cu Claudiu Niculescu: Îmi pare extrem de rău şi îi cer scuze antrenorului Claudiu Niculescu pentru acest moment delicat pentru care nu are nicio vină

Claudiu Niculescu și-a reziliat contractul cu Dinamo, iar președintele Consiliului de Administrație, Alexandru David, a afirmat că îi cere scuze pentru acest moment delicat.

„Claudiu Niculescu a venit într-un moment extrem de dificil la Dinamo. A gândit cu sufletul şi a ales Dinamo, lucru pentru care clubul îi rămâne recunoscător. În acest moment nu este vorba despre profesionalism sau despre calităţile antrenorului Claudiu Niculescu. Este vorba despre o oportunitate pe care clubul Dinamo o are într-un moment extrem de dificil. Claudiu Niculescu a antrenat Dinamo 20 de zile, un lot pe care nu l-a pregătit el, nu l-a format el, deci nu putem discuta despre o analiză profesională a antrenorului Claudiu Niculescu.
Îi mulţumim că în acest moment extrem de delicat, incă o dată a pus interesul clubului înaintea interesului personal şi a acceptat ca rezilierea contractului să fie una amiabilă. Îmi pare extrem de rău şi îi cer scuze antrenorului Claudiu Niculescu pentru acest moment delicat pentru care nu are nicio vină. Este o decizie a clubului, de oportunitate. Îi mulţumim lui Claudiu Niculescu şi sperăm ca viitorul să vindece rănile prezentului, clubul Dinamo rămânând întotdeauna dator jucătorului şi antrenorului Claudiu Niculescu”, a declarat Alexandru David,
preşedinte al Consiliului de Administraţie la FC Dinamo.

Claudiu Niculescu a preluat conducerea tehnică a echipei Dinamo la 23 septembrie, când a semnat un contract valabil până în 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *