Skip to content
Politică

De ce a apărut coronavirusul în ”piețele infecte ale mahalalelor chinezești”. Silviu Mănăstire: Pentru că, în ciuda propagandei, în China e foamete

" "

Jurnalistul Silviu Mănăstire comentează raportul OMS care a stabilit, după aproape un an de investigații, originea virusului SARS-Cov-2, susținând că acesta ar trebui să se numească ”virusul chinezesc, pe modelul gripei spaniole”. Ziaristul este de părere că virusul a apărut în ”piețele infecte ale mahalalelor chinezești unde se halește tot ce mișcă”, pentru că în China e foamete, o realitate complet opusă de cea prezentată de propaganda de la Beijing.

”Virusul chinezesc, așa ar trebui să-i rămână numele în istorie, pe modelul gripei spaniole…

" "
" "

China, noua putere globală aplaudată deja de o parte a Europei care se gudură deja după finanțările chinezești este o țară cât un continent cu sute de milioane de locuitori muritori de foame/la limita subzistenței, cu zone încă aflate în Evul Mediu. Propaganda chineză vorbește numai despre orașele Hi-Tech.

Virusul chinezesc s-a născut în piețele infecte ale mahalalelor chinezești unde se halește tot ce mișcă, sălbatic, domestic, nu contează, viu să fie! Pentru că în China e foamete!

Mult hulita Organizație Mondială a Sănătății (OMS) a venit cu un raport după 1 an de la declanșarea pandemiei. Și nu, vinovat nu este doar pangolinul”, scrie Silviu Mănăstire pe pagina de Facebook a emisiunii ”Dosar de politician”.

După o investigație de mai multe luni, Organizația Mondială a Sănătății a concluzionat că fermele de animale sălbatice din China sunt cea mai probabilă sursă a pandemiei de COVID-19, relatează Live Science.

Aceste ferme de animale sălbatice, multe dintre ele situate în jurul provinciei Yunnan din sud-vestul Chinei, furnizau animale comercianților din piața de fructe de mare din Wuhan unde au fost depistate primele cazuri de contagiere cu coronavirusul anul trecut.

O parte a acestor animale sălbatice ar fi putut să fi fost infectate cu SARS-CoV-2 de către liliecii din zonă.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *