Skip to content
Sănătate

De ce a fost schimbată conducerea DSP București. Noul șef este Oana Nicolescu, medic de familie şi şefa PNL sector 2

dspbucuresti

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a oferit explicații, luni, referitoare la schimbarea din funcție a Laurei Acatrinei, medic epidemiolog, șefa DSP Bucureşti, spunând că a luat decizia din cauza rămânerii în urmă a departamentului. Noul șef este Oana Nicolescu, medic de familie şi şefa PNL sector 2.

Ministrul Sănătăţii a venit cu explicaţii, luni, într-o conferință de presă, după demiterea Laurei Acatrinei, medic epidemiolog, de la conducerea DSP Bucureşti.

Nelu Tătaru susţine că departamentul a rămas în urmă cu rezolvarea problemelor apărute şi de aceea a fost nevoie de schimbare.

În Bucureşti avem o aglomerare urbană, în care căutăm impunerea unor anumite reguli, atât în unităţile sanitare, cât şi în spaţiile comerciale. (…) Avem şi am avut rămâneri în urmă. Pentru acest motiv am schimbat această conducere, urmând ca doamna să rămână în aceeaşi echipă”, a spus Tătaru.

În locul medicului epidemiolog, la conducerea DSP Bucureşti a venit Oana Nicolescu, şefa organizaţiei PNL Sector 2, care este, de altfel, şi medic de familie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *