De ce este Iohannis un ”politruc”

Deputatul PSD, Mihai Sturzu, susține că președintele PNL și candidatul ACL la prezidențiale, Klaus Iohannis, este un ”politruc”, lucru demonstrat după ce a amenințat primarii liberali care și-au anunțat intenția de a pleca din PNL.

”Amenintarile lui Klaus Werner Iohannis la adresa propriilor primari, cu actionarea in judecata si pierderea mandatului, demonstreaza ca presedintele PNL chiar este un politruc. Ar trebui sa ii explice cineva lui Klaus Werner Iohannis ca Romania este o democratie, iar dreptul la libera asociere in partide politice este garantat de Constitutie”, a transmis Sturzu printr-un comunicat de presă remis PS.news.ro.

Totodată, deputatul PSD susține că Ordonanța de Urgență 55/2014 îi ”elibereaza pe acesti oameni de teroarea instituita de Iohannis si Blaga”.

”Acesta este santajul la care sunt supusi alesii locali ai PNL si PDL. Acesta este unul din motivele pentru care OUG privind alesii locali este un lucru bun, deoarece ii elibereaza pe acesti oameni de teroarea instituita de Iohannis si Blaga. Cine vrea sa respecte votul dat de oameni in 2012, cine nu vrea sa colaboreze cu PDL, este amenintat in modul in care a facut-o astazi Iohannis de la Sibiu. Daca Iohannis se comporta asa cu membrii partidului pe care il conduce, ce va face daca va ajunge presedinte? Va inchide granitele pentru ca nici un roman sa nu poata parasi tara? Ne va ameninta pe toti ca ne da in judecata, ca ne trimite in inchisoare? Dupa 10 ani cu Traian Basescu, riscul este prea mare, iar romanii inteleg asta”, a conchis Sturzu.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL