Skip to content
Politică

De ce îl compară Marius Pieleanu pe politicianul iubăreț cu Borcea: „Poporul vrea Crăcea!”

Cunoscut mai ales pentru analizele sale și sondaje, sociologul Marius Pieleanu a abordat, vineri seară în emisiunea „La ordinea zilei” de a postul Antena 3 un subiect „politico-monden”. Este vorba de declarațiile recente ale Marius Crăcea, politicianul de la Mișcarea Populară care a făcut un anunț matrimonial în timpul unei conferințe de presă.

Ulterior declarațiilor sale, politicianul a fost invitat în mai multe emisiuni TV înconjurat de admiratoare și posibile partenere, declarând că a primit peste 700 de cereri de prietenie de la femei, în doar 2 zile şi că dorește să vorbească cu fiecare în parte.

Pieleanu nu a ezitat să-l compare pe  Crăcea cu Cristi Borcea, exprimând că astfel de subiecte sunt pe gustul majorității: „Poporul vrea Cracea! Eu trebuie sa tin seama de dorinta populatiei. Domnul Cracea si domnul Borcea sunt din aceeasi categorie. Eu nu gust asemenea lucruri. O sa-l masor pe Cracea pe bani, nu gratuit. Asta e meseria mea. Aveam siguranta unei singure afirmatii faptul ca omul asta din motive de mass media a devenit cunoscut.”, a punctat ironic Pileanu precizând că ramane de văzut dacă Marius Crăcea va folosi de această publicitate în scop politic.

Preşedintele organizaţiei municipale a partidului Mişcarea Populară din Giurgiu (dat afară din partid și ulterior reprimit) Marius Bogdan Crăcea, care visează la fotoliul de primar, a anunțat că își caută iubită, spunând că aceasta l-ar putea ajuta să câştige alegerile.

Totodată, politicianul a făcut şi o descriere scurtă a iubitei perfecte, precizând că ar fi ideal ca aceasta să lucreze în justiţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *