Skip to content
Politică

De ce-l apără Drulă cu dinții pe șeful de la CFR. Silviu Mănăstire: Vizante e livrat de lobby-ul austriac, iar Românica joacă în rolul de fată-n casa habsburgului

Jurnalistul Silviu Mănăstire susține că premierul Florin Cîțu ar fi trebuit să-l sune imediat pe ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, și să-i ceară acestuia demiterea directorului CFR, după incidentele de joi de pe calea ferată. Mănăstire spune că nici Cîțu, nici Drulă nu au curajul să-l demită pe Ovidiu Vizante, acesta ”fiind livrat în funcție de lobby-ul austriac”.

”Un premier cu cojones pune mâna pe telefon și îi spune subalternului (adică ministrului Transporturilor) că așteaptă să-i trimită demisia șefului CFR pe … whtp (dacă tot ești# coolbigtime).

Dacă însă directorul CFR are cojones grande, fiind livrat în funcție de lobby-ul austriac, iar Românica joacă în rolul de fată-n casa habsburgului, atunci ministrul Drulă râde de glumele premierului Cîțu de pe Facebook. Și șeful CFR rămâne în funcție să-și folosească o anumită parte a corpului pentru un proces fiziologic îndreptat asupra capului nostru: presă, societate civilă etc, tot ce iubește usereu mai mult.

Concluzia: băi, românache – proști ce sunteți, vă umilim copiii, vă umilim la tv, nu dăm socoteală pentru că nu vrem, și, în general, tăceți dracului din gura că avem treabă, avem de bobinat afaceri cu cefereuri”, scrie Silviu Mănăstire pe pagina de Facebook a emisiunii ”Dosar de politician”.

Prim-ministrul Florin Cîţu a afirmat, joi, că în cazul în care directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum ar fi fost „acasă”. CFR este în subordinea Ministerului Transporturilor, condus de Cătălin Drulă.

Ovidiu Vizante, directorul CFR,  a lucrat pentru operatorul austriac de stat OBB Austria, care oprerează și în România Rail Cargo Carrier, firmă de transport feroviar, ceea ce-l pune pe acesta într-o poziție suspectă de conflict de interese.

2 comentarii la “De ce-l apără Drulă cu dinții pe șeful de la CFR. Silviu Mănăstire: Vizante e livrat de lobby-ul austriac, iar Românica joacă în rolul de fată-n casa habsburgului

  1. Romania numai este a noastra. Asta ne place sa credem ca inca mai avem o tara, insa in fond am ramas doar o sleatca de nativi. Totul este de aparenta iar mintile slabe nu por deslusi adevarul din spatele gardului. Ce SRI,, ce SIE, o adunatura de nepotisme in slujba oricui dar nu si a celor ce o platesc. Armata? O trista amintire a ceea ce nu a fost niciodată. … pentru ce sa te bati cu caramida in piept?? Presa… o uriasa masinarie de manipulare nicidecum in slujba noastra… sistemul medical, o moarte sigura dar lenta.
    Solutia?
    Nu exista…. sta in genetica noastra sa fim masochisti

  2. In locul lui Drula intram in pamant de rusine!
    Sa ies sa spun ca nu am procedura in asemenea siruatie?!!!
    Ce spun reglementarile UE si AFER—ul,!!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *