Skip to content
Politică

De ce a lipsit Predoiu de la ceremonia de validare a mandatului lui Klaus Iohannis

Premierul desemnat de ACL cu care președintele ales, Klaus Iohannis ar face tandem, Cătălin Predoiu, a explicat de ce nu a fost prezent la ceremonia de validare a mandatului lui Iohannis.

În cadrul unei emisiuni televizate de duminică seara, Cătălin Predoiu a explicat absența sa de la acest eveniment. Predoiu a transmis că a trebuit să fie alături de cineva foarte apropiat pentru rezolvarea unei probleme personale, că regretă faptul că nu a fost prezent și că i-ar fi părut bine să fi fost acolo.

„E adevărat că am lipsit câteva zile pentru că a trebuit să fiu alături de cineva foarte apropiat pentru rezolvarut rea unei probleme personale. S-a încheiat cu succes, totul e în regulă. De altfel, mi-am anunțat colegii în prealabil, inclusiv pe dl. Iohannis. Regret că n-am fost la acea ceremonie, e un fapt istoric, mi-ar fi părut bine să fiu și eu acolo. Dar, știți cum e, mai bine să fii prezent în război și să lipsești la ceremonii triumfătoare decât invers. Cred că e mai bine așa”, a declarat Cătălin Predoiu.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *