De ce mânâncă liberalii popcorn la matineu în timp ce băieții mari merg seara la film?

Echipa de comunicare a PNL este una extrem de activă.

Pe lângă tonele de comunicate de presă pe care le dau în fiecare  zi, specialiștii în PR au avut timp să organizeze, paradoxal,  o dimineață de film. (Așa cum am înțeles din mesajele misterioase)

Am fost anunțați cu mare fast pe toate rețelele de socializare că în curând va avea loc un eveniment. Ce-i drept, nimeni nu a înțeles prea bine ce se organizează, de ce și mai ales cum, având în vedere alăturarea celor două informații : ora 10:00 a.m/ film.

Fără a face abuz de spiritul critic, caracteristică obișnuită în cazul unui jurnalist, pun următoarea întrebare: Este organizarea acestui eveniment un sabotaj din partea echipei de comunicare a PNL?

Altfel, cum se poate viziona un film la ora zece dimineața, în aer liber?

În primul rând, orice proiecție, indiferend de cât este de întunecat ar fi afară, trebuie făcută în lipsa unei surse puternice de lumină  (presupun că am fost cu toții la cinema măcar o dată în viață).

În al doilea rând, cel mai probabil este o acțiune pentru politruci de partid, pentru că, să fim serioși, ce om normal ar vrea să meargă la ora zece dimineața în fața Guvernului pentru a viziona un film? Asta în cazul în care nu e o acțiune strict pentru lipitorii de afișe, menită să reflecte în presă imaginea „opoziției care se mișcă”.

Iar culmea penibilului e că liberalii îi invită pe cei care vor să vizioneze „filmul” să-și aducă „floricele”  de acasă, pentru că popcornul este interzis.

Având în vedere că anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare, comentariile, sugestiile, criticile dar și laudele au fost pe măsură.

De exemplu:

„Vreti sa impartiti floricele cu noi ?  .Serios vorbind, chiar am senzatia ca PNL-ul sta si mananca floricele in timp ce PDL-ul isi vede de treaba linistit si cu tenacitate. Boc o sustine pe Elena Udrea, Monica Macovei candideaza ca independenta si este membra PDL, isi platesc oamenii politele pe care le aveau cu Antena 3 , lauda guvernarile lor minunate, mai vorbesc din cand in cand de niste lovituri de stat , etc. PNLul in schimb mananca popcorn nemtesc…” s-a exprimat un utilizator al rețelei de socializare.

PNL1

Am căutat și comentarii pozitive, însă fără succes. Admit că printre zecile de mesaje în care PNL era luat peste picior, s-ar fi putut strecura și o încurajare pe care însă nu am zărit-o.

Iată un comentariu civilizat:

„This must be a joke. A bad one, because you can’t possibly be complaining about deception and political migration when your entire party changed allegiances the day after the EU parliamentary elections!”

„Asta trebuie să fie o glumă. Una proastă, pentru că nu poți să te plângi de migrația politică atunci când întregul tău partid a schimbat grupul din care făcea parte chiar la o zi după alegerile europarlamentare”.

pnl2

Cu speranța ca acest „eveniment” să fie doar  o mică distracție a liberalilor și o scăpare a echipei de comunicare, rămâne să vedem modul inedit prin care oamenii vor viziona un film la ora zece dimineața, în aer liber în fața Guvernului cu floricelele aduse de acasă.

 

 

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL