Skip to content
Puterea Știrilor Video

De ce n-a ajuns eliminarea pensiilor speciale pe ordinea de zi în Parlament: ”Ciolacu s-a temut că n-o votează chiar PSD-iștii”

Inquam Photos / Octav Ganea

Într-un interviu pentru „Puterea Știrilor”, Victor Ponta, președinte Pro România și candidat pentru Senat, afirmă că „pe ordinea de zi trebuie pusă chestiunea cu pensiile parlamentarilor”. El susține că „lumea este supărată din acest motiv și speră ca acest lucru să se rezolve în următorul Parlament”.

Victor Ponta este de părere că „Marcel Ciolacu nu pune pe ordinea de zi pensiile parlamentarilor deoarece social-democrații nu o vor vota”, dar susține că toți ceilalți o vor face.

„Rareș Bogdan cred că a zis că în 15 zile de când ajunge PNL-ul la guvernare se termină cu pensiile speciale.

A ajuns de un an, normal că nu s-a terminat. Domnul Ciolacu a făcut altă șmecherie, că a zis <<Stați așa că eu pun pe ordinea de zi dar dacă banii se duc la copii>>. Marcel, pune pe ordinea de zi aia cu pensiile parlamentarilor pentru că de acolo e lumea supărată.

Pune-o pe aia cu pensiile parlamentarilor. Probabil că n-o votează PSD-iștii pentru că de-aia nu a pus-o domnul Ciolacu pe ordinea de zi că nu o votează PSD-iștii, dar o votăm noi toți ceilalți și trece și închidem un subiect.

Nu se rezolvă nici asta, măcar să se rezolve în următorul Parlament”, afirmă Victor Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *