Skip to content
Politică

De ce nu a candidat Ion Ţiriac la Preşedinţia României

Ion Tiriac este cel mai de succes afacerist din Romania si nu numai, dar niciodata nu si-a dorit sa ocupe vreo functie publica, desi modul in care si-a gestionat business-ul l-ar recomanda pentru asa ceva.

A avut ca pasiuni tenisul si colectionatul de masini de epoca. In tenis a facut performanta ca jucator si chiar sponsorizeaza cateva turnee mari cum ar fi si cel de la Madrid, iar de colectia lui impresionata de peste 300 de modele de autotursime de epoca nici nu are rost sa vorbim.

Intrebat fiind de ce nu a incercat niciodata sa obtina o functie publica, omul de afaceri a oferit un raspuns cat se poate de realist, potrivit rtv.net.

„Nu ma vad in stare sa imi asum responsabilitatea pentru atat de multi oameni, pentru faptul ca probabil sunt altii care au aptitudini pentru aceasta meserie, eu am decis sa stau pe margine si o fac si in ziua de astazi”, a marturisit Ion Tiriac.

Ion Ţiriac cere mai multă acţiune de la clasa politică.

„Trebuie sa trecem de stadiul de ‘Hai sa facem!’ si sa facem ceva, pentru ca uite in ce hal suntem. Au trecut 20 de ani si suntem ultima roata la caruta in Europa. Asa ca a venit timpul sa puneti piciorul in prag si sa cereti viitorului presedinte si viitoarei guvernari sa se miste”, este de parere omul de afaceri.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *