Skip to content
Politică

De ce nu este cauțiunea gigantică din dosarul Elenei Udrea „la mișto”. Ce mare lider PNL ar putea turna deputata

Declarațiile recente făcute vineri seară de Elena Udrea la ieșirea din sediul DNA unde a fost audiată aproape 7 ore au anunțat o decizie record: Udrea se află sub control judiciar pe cauțiune, iar fostul Ministru al Turismului va trebui să plătească o cauțiune în valoare de 5 milioane de lei, deși deputata are conturile blocate de DNA.

Cunoscutul avocat Lucian Bolcaș a oferit o opinie avizată asupra acestei măsuri decisă de procurori: „Aceasta cautiune nu este pusa deloc la misto. Ea poate fi platita de Elena Udrea. Avand in vedere valoarea care se vehiculeaza in acest dosar, cautiunea mi se pare posibila. Elena Udrea poate sa o plateasca ptintr-o simpla cerere catre procurori…de a cere sa i se deblocheze unul dintre conturile sale, cerere care in mod normale este probata pentru ca banii raman in custodia satului. Elena Udrea seamana cum spunea Goga despre unguri „se plange de dureri inchipuite”, a opinat  Bolcas adăugând că „Elena Udrea incepe sa vorbeasca ca sa directioneze ancheta in directia in care doreste ea. Primul despre care va vorbi va fi Blaga care i-a luat sefia partidului.”, a avertizat avocatul.

Declarațiile sale au fost făcute la Antena 3 în emisiunea „Subiectiv”. Deputata UNPR Liliana Mincă a declarat în cadrul aceleiași emisiuni tv că Udrea abia acum a început să vorbească în fața procurorilor și să prezinte detalii-cheie: „Tremura (…) Doamna Udrea stie multe. Baietii aceia care au fost directorii de campanii electorale care zburdau in momentul in care vedeau rezultate (…). Sandu de la Ploiesti (Gabriel Sanu-n.red.), fostul ministru al Telecomunicatiilor spune ca si-a platit postul cu 4 milioane de euro. Doamna Udrea a spus foarte clar ca sunt baieti in PDL oameni foarte puternici care ar trebui sa fie acolo langa dansa. Eu sunt convinsa ca a vorbit si a postestit in seara aceasta. Acesta este motivul pentru care nu a retinut-o 24 de ore.”, a conchis deputata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *