Skip to content
Sport

De ce NU este interesată absolut deloc Monica Anghel de POLITICĂ! EXCLUSIV

YouTube

Îndrăgita cântăreață de muzică ușoară, Monica Anghel, dezvăluie, în exclusivitate pentru PSnews.ro motivele pentru care politica românească o ”scârbește de-a dreptul”.

De asemenea, interpreta explică faptul că nu mai urmărește nici măcar jurnalele de știri, marea și unica prioritate a vieții sale fiind băiețelul ei, alături de care își petrece tot timpul. Vă prezentăm declarațiile Monicăi Anghel.

”Tot ce se întâmplă îmi lasă un gust searbăd și amar”

”Sinceră să fiu, eu am făcut de ceva timp un pas în spate în ceea ce privește aparițiile și comentariile mele publice. Sunt scârbită de câte se întâmplă la cel mai înalt nivel al politicii românești, sunt de-a dreptul scârbită, și cu atât mai mult de modul în care se acționează din punct de vedre guvernamental. Dar, repet, pe mine una nu mă mai interesează absolut deloc politica românească – tot ce se întâmplă îmi lasă un gust searbăd și amar. De ceva vreme, nu mă mai uit la jurnalele de știri sau la talk-show-uri, pentru simplul fapt că-s sătulă și-mi displace profond ce se întâmplă. Când deschid televizorul, mă uit cu băiețelul meu la desene animate.

Evită oamenii care discută politică

Prefer să petrec cât mai mult timp posibil alături de copilul meu și să-l educ frumos, să petrecem mult timp în natură și să-l învăț plăcerile simple ale vieții. E datoria mea de mamă să fiu mereu lângă el și să-i veghez pașii în viață – în această ordine de idei, de ce mi-aș mai ocupa timpul cu ciondăneli și probleme politice care pe mine chiar nu mă mai privesc? Vă mărturisesc că am ajuns să nici măcar nu mai stau aproape de oameni care discută politică. Mă bucur de fiecare moment al vieții alături de băiețelul meu pe care-l voi crește în spiritul adevăratelor valori morale, și nu al așa-ziselor ‹valori› susținute de politicienii autohtoni”, a declarat Monica Anghel, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *