Skip to content
Puterea Știrilor Video

De ce nu folosesc bucureștenii metroul din Drumul Taberei. Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6: Este foarte prost conectat

Inquam Photos / George Călin

Invitat în studioul Puterea Știrilor, primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, susține că magistrala de metrou din cartierul bucureștean Drumul Taberei înregistrează un trafic destul de redus de călători, din cauza unei „proaste conectări” cu celelalte magistrale. De asemenea, edilul spune că primarul general ”ar trebui să dea un semnal foarte foarte clar că e nevoie să orientăm mai mult către transportul în comun”.

Nu prea este folosit metroul din Drumul Taberei și unul dintre principalele motive este pentru că este foarte prost conectat. El trebuie să meargă către Universitate, degeaba cobori la Eroilor, și de aceea susțin poziția ministrului Transporturilor care spune că acesta trebuie să fie prelungit din Drumul Taberei până în Pantelimon. Ar trebui să meargă cel puțin până la Universitate și după asta să traverseze partea cealaltă a orașului. Dacă ar merge până la Universitate, ar fi conectat cu toate celelalte magistrale de metrou”, spune Ciucu.

De asemenea, edilul susține că proiectul metroului Drumul Taberei a întârziat 5 ani din cauza PSD-ului, care „a renunțat la Sectorul 6 și la Drumul Taberei și nu a mai pus bani în acest proiect”.

„Acest proiect a durat foarte mult pentru că efectiv s-au luat bani de acolo și s-au dus pe alte drumuri în țară. Era un proiect în derulare și PSD în vremea aceea a renunțat la Sectorul 6 și la Drumul Taberei și nu a mai pus bani în acest proiect. Contează foarte mult și cât de laxă este politica aceasta cu mașini care se parchează peste tot. Primarul general ar trebui să dea un semnal foarte foarte clar că e nevoie să orientăm mai mult către transportul în comun, evident după pandemie, dara asta nu va mai dura foarte mult”, a conchis Ciprian Ciucu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *