Skip to content
Politică

”De ce nu vine DNA să-l ia pe Cîțu?” Reacții din coaliție după cazul documentului cu antet guvernamental: ”Am așteptat 3 zile să văd dacă justiția funcționează”

Inquam Photos / Ilona Andrei

„De ce nu vine DNA să-l ia…pe Cîțu?”, se întreabă deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu, făcând referire la documentul cu antetul Guvernului care privea campania internă a premierului din PNL. Deputatul amintește că „Dragnea a făcut puşcărie pentru că ar fi folosit două angajate de la partid pe statul de plată al DGASPC Teleorman”, faptă foarte asemănătoare cu a premierului, care ”a folosit un angajat al Guvernului pentru lupta lui politică sălbatică cu Orban”.

”Am așteptat 3 zile să văd dacă justiția funcționează în mod egal pentru toți românii cu rang înalt în statul român.

Se vede că nu. Domnul premier Cîțu, în lupta disperată de a pune mâna pe toată puterea în PNL și România, a folosit o funcționară a Guvernului, pe doamna Mioara Costin, care a întocmit un document cu strategia de atac împotriva lui Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților și contracandidatul lui Câțu la șefia PNL.

Dragnea a făcut pușcărie pentru că ar fi folosit 2 angajate de la partid pe statul de plată al DGASPC Teleorman. Dragnea era pe vremea aceea doar președinte al Consiliului Județean Teleorman.

Faptul că primul ministru Cîțu a folosit un angajat al Guvernului pentru lupta lui politică sălbatică cu Orban, nu e mai grav?

Acum câteva luni, Cîțu îmbrăca acest tricou pe care era imprimat sloganul lui Stalin :”Noi nu luăm prizonieri”. Cîțu, în lupta lui sălbatică cu Orban ține ostatice reformele promise pentru români.

Lui Cîțu i s-a umflat capul de la putere.

Problema este că Iohannis este complice la toate abuzurile de putere ale lui Cîțu.

Eu l-am votat pe Iohannis, nu știam pe vremea aceea că va susține un stalinist îmbrăcat în țoale capitaliste.
Abia aștept următoarea moțiune de cenzură…”, susține Emanuel Ungureanu.

Premierul Florin Cîţu a declarat, întrebat miercuri dacă a verificat dacă este documentul de la Guvern cu punctajul privind campania internă din PNL, că nu poate comenta decât pe baza unor documente oficiale.

Prim-ministrul a mai spus că nu poate comenta documente editabile care apar în presă, chestionat despre semnătura electronică a Miorei Costin, consilier de stat, care apare pe documentul respectiv, iar în Guvern nu există semnături electronice pe documente.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *