Skip to content
Politică

”De ce nu vine DNA să-l ia pe Cîțu?” Reacții din coaliție după cazul documentului cu antet guvernamental: ”Am așteptat 3 zile să văd dacă justiția funcționează”

Inquam Photos / Ilona Andrei

„De ce nu vine DNA să-l ia…pe Cîțu?”, se întreabă deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu, făcând referire la documentul cu antetul Guvernului care privea campania internă a premierului din PNL. Deputatul amintește că „Dragnea a făcut puşcărie pentru că ar fi folosit două angajate de la partid pe statul de plată al DGASPC Teleorman”, faptă foarte asemănătoare cu a premierului, care ”a folosit un angajat al Guvernului pentru lupta lui politică sălbatică cu Orban”.

”Am așteptat 3 zile să văd dacă justiția funcționează în mod egal pentru toți românii cu rang înalt în statul român.

Se vede că nu. Domnul premier Cîțu, în lupta disperată de a pune mâna pe toată puterea în PNL și România, a folosit o funcționară a Guvernului, pe doamna Mioara Costin, care a întocmit un document cu strategia de atac împotriva lui Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților și contracandidatul lui Câțu la șefia PNL.

Dragnea a făcut pușcărie pentru că ar fi folosit 2 angajate de la partid pe statul de plată al DGASPC Teleorman. Dragnea era pe vremea aceea doar președinte al Consiliului Județean Teleorman.

Faptul că primul ministru Cîțu a folosit un angajat al Guvernului pentru lupta lui politică sălbatică cu Orban, nu e mai grav?

Acum câteva luni, Cîțu îmbrăca acest tricou pe care era imprimat sloganul lui Stalin :”Noi nu luăm prizonieri”. Cîțu, în lupta lui sălbatică cu Orban ține ostatice reformele promise pentru români.

Lui Cîțu i s-a umflat capul de la putere.

Problema este că Iohannis este complice la toate abuzurile de putere ale lui Cîțu.

Eu l-am votat pe Iohannis, nu știam pe vremea aceea că va susține un stalinist îmbrăcat în țoale capitaliste.
Abia aștept următoarea moțiune de cenzură…”, susține Emanuel Ungureanu.

Premierul Florin Cîţu a declarat, întrebat miercuri dacă a verificat dacă este documentul de la Guvern cu punctajul privind campania internă din PNL, că nu poate comenta decât pe baza unor documente oficiale.

Prim-ministrul a mai spus că nu poate comenta documente editabile care apar în presă, chestionat despre semnătura electronică a Miorei Costin, consilier de stat, care apare pe documentul respectiv, iar în Guvern nu există semnături electronice pe documente.

 

1 comentariu la “”De ce nu vine DNA să-l ia pe Cîțu?” Reacții din coaliție după cazul documentului cu antet guvernamental: ”Am așteptat 3 zile să văd dacă justiția funcționează”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *