Skip to content
Politică

De ce nu vrea PSD prelungirea stării de alertă, în forma propusă de PNL: Vor doar să dea tunuri și să-și premieze incompetenții cu carnet de partid

Inquam Photos / Octav Ganea

”Toți cei care considerați că nu sunt motive întemeiate pentru o nouă stare de alertă sunteți proști! V-a spus-o președintele vostru în direct!”, susține PSD, într-o postare pe pagina oficială de Facebook, referindu-se la declarația lui Klaus Iohannis, potrivit căreia „în faţa bolii, ori ești precaut, ori ești prost”.

”Toți cei care doriți să știți ce se va întâmpla, ce veți putea face sau nu, de săptămâna viitoare, trebuie să așteptați până pe 16. Doar atunci veți putea citi în Monitorul Oficial ce a decis haoticul guvern liberal. Eventual tot spre miezul nopții, cum v-au obișnuit…

Prostie? Sfidare? Aroganță? Da, toate la un loc! Aceasta este #Românianormală promisă de Președinte și implementată de Orban!”, punctează social-democrații.

PSD mai spune că ”PNL îi sfidează pe români și vrea să-i țină în restricții aberante pentru alte 30 de zile”.

”Vom modifica starea lor de alertă. Exclus să mai stăm alte 30 de zile văzând cum bolnavii sunt lăsați la porțile spitalelor și economia se duce de râpă. Ei vor doar să dea tunuri și să-și premieze incompetenții cu carnet de partid. Voi, restul, nu existați! Și nici măcar nu se sfiesc să v-o transmită verde în față!

Noi am învățat să-i ascultăm pe români. Vom transforma starea de alertă băgată pe gât țării de Orbannis în traseul optim întoarcerii către normalitate!”, precizează social-democrații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *