Skip to content
Politică

De ce pe listele PSD pentru parlamentare se regăsesc negaționiști ai coronaviruslui. Răspunsul lui Ciolacu

INQUAM George Călin

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni seară, la B1 TV, că pe listele partidului pentru alegerile parlamentare se regăsesc și negaționiști ai pandemiei de coronavirus pentru că forul legislativ ”trebuie să reprezinte pe toată lumea” și susținând că, ”dacă am gândi cu toții la fel, ne-am plictisi”.

”Să știți că Parlamentul trebuie să reprezinte pe toată lumea (…) Așa este normal, nu divergențele duc la progres? Dacă am gândi cu toții la fel, nu cumva ne-am plictisi?”, a spus Marcel Ciolacu, întrebat de jurnalistul Tudor Mușat de ce pe listele PSD se regăsesc oameni precum Daniel Ghiță, Ioan Stativă sau Adrian Solomon, personaje care s-au remarcat prin punerea sub semnul întrebării a existenței coronaviruslui.

Întrebar în continuare de jurnalist dacă această diversitate a opiniilor este bună ”chiar și în chestiunile acestea fundamentale, de sănătate publică”, Marcel Ciolacu a răspuns:

”Absolut! Lumea trebuie să… Sunt ferm convins că sunt zeci de mii de români care au părerea domnului Ghiță. Adevărat, majoritatea au părerea domnului Rafila sau a domnului profesor Cercel. Dar toată lumea trebuie să se regăsească în Parlament. Ce facem, îi alegem doar pe cei care gândesc ca noi să ne reprezinte? Mi se pare o abordare greșită”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *