Skip to content
Politică

De ce a picat a treia dezbatere. Iohannis: „Am înțeles că a fost invitat”

Dezbaterile dintre Victor Ponta și Klaus Iohannis au fost, poate, subiectul central al discuțiilor care au acaparat discuțiile purtate între cele două tururi de scurtin ale alegerilor prezidențiale. Invitat la Digi 24, joi seara, reprezentantul ACL a explicat care este motivul pentru care contracandidatul său a refuzat invitația unui al treilea duel verbal.

Am înțeles că l-ați invitat și pe dânsul aici, însă doar eu am venit, el nu este. Eu am spus că vreau dezbatere de la bun început, am spus-o la televizor, am spus-o peste tot. Înainte de turul I, domnul Ponta a zis că el stă la televizor și mănâncă popcorn. Am înțeles că el e prim-ministru, nu se coboară la nivelul nostru, al muritorilor. Apoi, după primul tur, nu a vrut nici domnul Ponta, nici oamenii săi să discutăm despre o dezbatere neutră, pe o platformă deschisă tuturor jurnaliștilor”, a spus Iohannis la Digi 24.

Acesta a catalogat drept „aiurea” felul în care Victor Ponta a ales să trateze subiectul dezbaterilor și a analizat felul în care reprezentantul PSD în alegerile prezidențiale a abordat toată această problemă.

A fost o reacție total aiurea din partea lui. Apoi a apărut cu o propunere stabilită unilateral, cu propriile teme, unde a vrut dânsul. Domnul Ponta nu a avut nici măcar acest minim respect să discute. Până la urmă am ales să mă duc la cele două dezbateri, pentru că riscam să terminăm campania fără o dezbatere. A fost interesul meu ca alegătorii să vadă cine este candidatul Klaus Iohannis. Eu cred că lucrurile sunt bune. Cine a avut urechi să audă a auzit ce era de auzit”, a spus candidatul ACL pentru funcția de președinte al României.

4 comentarii la “De ce a picat a treia dezbatere. Iohannis: „Am înțeles că a fost invitat”

  1. Iar a inteles domnul Iohannis gresit. Nu a avut translator. Bun. Stii de ce te vream noi la Antena 3 mai Iohannis ? Ca doream si noi sa aflam daca ai vandut copii, din ce bani ti-ai facut tu cu adevarat casele alea 6, daca esti sau nu continuatorul Grupului Etnic German, daca retrocedarile alea de la Sibiu sunt sau nu reale, uite de-astea. Si basistii la care ai fost tu prin dezbateri masluite in favoarea ta, nu te-au intrebat ma din astea ! Deci nu ai vrut sa stiu. Deci nici eu nu te voi vota. E simplu. Vezi ce concis in raspunsuri pot sa fiu si eu ? La fel ca tine.

  2. Domnul Iohannis cred ca era invers… dumneavoastra erati asteptat la Antena 3, dar ati decis sa mergeti la Digi cu speranta ca va mai splalati din pacate si eventual sa pozati in victima. Spuneti ca Ponta este un mincinos, dar nici dumneavoastra nu faceti abstractie de la aceasta „calitate”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *