Skip to content
Politică

De ce pleacă tinerii din România? Doina Pană a găsit motivul halucinant

radiocluj.ro

Ministrul Apelor și Pădurilor, Doina Pană stârnește reacții virulente în mediul online, după ce a afirmat că tinerii au ajuns să plece din România din cauza știrilor negative date la TV.

Ba mai mult, Pană a declarat că schimbările anunțate de guvernanți legate de TVA sunt o știre pozitivă.

”Eu prezint o realitate. Pentru cei care deranjează și nu vor să să plătească TVA-ul e o știre negativă. Pentru cei care-și plătesc TVA-ul e o știre pozitivă. Nu vă faceți că nu înțelegeți ce vreau să spun. Eu vreau o altă lume pentru tinerii noștri, încât cei plecați să se întoarcă acasă și cei care nu au plecat să nu plece”, a declarat ministrul, potrivit B1.ro

”Eu, în calitatea mea de parlamentar, m-am întâlnit cu foarte mulți tineri care sunt supracalificați și lucrează în străinătate. Pe ei nu i-a mânat banii în afară, pentru că ei câștigau bine și în România și s-ar întoarce oricând acasă, dar vor o altfel de lume: fără agresivitatea care e la noi în toată societatea, fără valul de ură. Trebuie să recunoașteți că toate astea sunt generate și de știrile doar negative pe care le propagă posturile de televiziune”, a mai adăugat aceasta.

 

2 comentarii la “De ce pleacă tinerii din România? Doina Pană a găsit motivul halucinant

  1. Are dreptate Doina. Subscriu la ce declara. Agresivitatea si ura desantata care o vezi la tefelistii din P. Victoriei, mai ca iti da ghes sa pleci dracului unde vezi cu ochii.

  2. Bre’ tanti, chiar esti cu pluta? Dupa ce ca est o sefa a unui domeniu nascocirit pentru a se asigura efectele dezastruoase ale apelor si taierea in continuare a padurilor, ce te bagi in afacerile teroristilor financiari de la MF-ANAF? Puteai matale sa spui : ministrul finantelor s-a angajat sa se elimine nascocirile jigodiilor aeriene spagare din anaf si se va asigura termenul de 25 de zile pentru returnare si se va interzice sarabanda: depui actele, se analizeaza, certificatul constatator financiar expira i 7 zile si o iei de la inceput cu termenul, a declarat ala ca supa de plata de peste 25 de zile este de … luni sau ani SI GUVERNUL NU PLATESTE ETC. Ai sifon tanti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *