Skip to content
Puterea Știrilor Video

De ce pleacă tinerii din România? Sebastian Burduja (PNL): E cea mai gravă problemă cu care ne confruntăm!

psnews.ro

Președintele PNL Sector 1, Sebastian Burduja a fost,recent, invitat în platoul emisiunii ”Puterea Știrilor”, în cadrul căreia a vorbit printre altele, și despre fenomenul migrației tinerilor din România.

Liberalul a explicat că vinovat de această problemă este Guvernul și că  ”e cea mai gravă cu care se confruntă România”.

”E cea mai gravă problemă cu care se confruntă România în prezent și este testul suprem al faptului că lucrurile merg foarte prost în România. O țară, atunci când pierde oameni înseamnă că undeva Guvernul greșește. Comparați situația din România cu situația din SUA sau din alte țări dezvoltate care atrag resursă umană. E coadă la intrarea în graniță nu la ieșirea din vamă, cum se întâmplă din păcate în România. Un studiu recent al OCD-ului spune că aproape jumătate dintre tinerii români cu vârsta în 15 și 24 de ani vor să plece. Este vorba de viitorul acestei țări, de generațiile care ar trebui să fie active, în piața forței de muncă, în arena publică, în societatea civilă” , a spus liberalul la emisiunea ”Puterea Știrilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *