Skip to content
Politică

De ce a renunțat purtătorul de cuvânt al lui Iohannis de la Cotroceni la Facebook

După ce a anunţat pe Facebook că va fi purtătoarea de cuvânt a preşedintelui ales Klaus Iohannis, Tatiana Niculescu Bran şi-a închis contul de pe reţeaua de socializare.

”Cu ocazia nominalizării mele, micul meu cont personal de Facebook a fost invadat de tot felul de oameni care-mi cer, de exemplu, unii să rezolv rapid problema corupţiei sau mi se trimit CV-uri să fac angajări la Cotroceni. A fost o confuzie generală, dar, sigur, în logica asta postelectorală se întâmplă lucruri hazlii. Eu acolo nu mai pot să mai scriu ce scriam înainte sau să-mi promovez cărţile. Va trebui să creez o pagină de Facebook a purtătorului de cuvânt şi care să fie o ramură a acestei structuri digitale şi nu numai, a Administraţiei Prezidenţiale în ceea ce priveşte comunicarea”, a explicat Tatiana Niculescu Bran într-un interviu acordat Adevarul.ro.

Pe 8 decembrie, fosta jurnalistă scria pe Facebook că a acceptat oferta de a lucra la Cotroceni.

„Preşedintele ales al României, dl. Klaus Iohannis, mi-a propus să-i fiu purtător de cuvânt şi consilier de comunicare. Sunt onorată că s-a gândit la mine. Las deoparte cartea pe care mă apucasem s-o scriu şi devin, aşadar, din purtătoare de cuvinte, purtătoare de cuvânt”, scria Tatiana Niculescu Bran la momentul respespectiv.

La scurt timp, ştirea era confirmată şi de către preşedintele ales.

„Tatiana Niculescu Bran va fi purtătorul meu de cuvânt ca Președinte al României, începând cu data de 21 decembrie. Lista integrală a echipei care mă va însoți la Cotroceni va fi dată publicității săptămâna viitoare”, anunţa în aceeaşi zi Klaus Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *