De ce s-a prezentat la Poliţie o femeie care a sustras 4000 de lei lăsaţi de altcineva în fanta unui bancomat

Bani
Sursa foto: INQUAM PHOTOS/OCTAV GANEA

O femeie de 66 de ani care a sustras suma de 4000 de lei uitaţi în fanta unui bancomat de către o bătrână s-a prezentat la Poliţie pentru a preda banii, după ce poliţiştii au făcut publică fotografia sa. Bătrâna care lăsase banii în bancomat şi-a retras plângerea după ce a recuperat întreaga sumă.

Femeia de 66 de ani s-a prezentat la sediul Poliţiei judeţene Braşov pentru a preda 4000 de lei pe care o altă femeie îi lăsase în fanta unui bancomat, în condiţiile în care tranzacţia a avut loc cu întârziere.

O fotografie a femeii care a sustras banii fusese făcută publică săptămâna aceasta, miercuri, de către Poliţia Braşov, care a solicitat sprijinul populaţiei pentru identificarea persoanei care a sustras banii.

„În cursul acestui an persoana vătămată, o femeie în vârstă de 76 de ani, s-a prezentat la un bancomat din zona centrală a municipiului Braşov pentru a-şi ridica pensia, însă, după utilizarea cardului bancar, a părăsit zona ATM-ului înaintea eliberării banilor. În acest timp, o altă femeie, care aştepta la rând, a observat că banii au fost eliberaţi cu întârziere şi  după îndepărtarea persoanei păgubite, s-a apropiat  de bancomat unde a simulat o tranzacţie, după care a sustras  întreaga sumă de bani din fanta aparatului, părăsind zona”, transmiteau poliţiştii, potrivit news.ro.

Femeia care a ridicat suma de bani care nu îi aparţinea s-a prezentat la Poliţie după ce a constatat că fotografia sa a fost făcută publică.

„După mediatizarea fotografiei cu persoanA căutată, la sediul unităţii de poliţie s-a prezentat o persoană, în vârstă de 66 de ani, care a recunoscut că ea este persoana care a luat banii din fanta bancomatului”, a transmis, sâmbătă, Poliţia judeţeană Braşov.

După ce şi-a recuperat banii, bătrâna păgubită a anunţat Poliţia că doreşte să îşi retragă plângerea formulată.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: