Skip to content
Politică

De ce s-ar bucura Raluca Turcan să-l aibă pe Cioloș coleg în PNL: „Ar fi binevenit…”

Partidul Naţional Liberal s-ar bucura să-l aibă pe Dacian Cioloş în rândul membrilor săi, a declarat pentru postul RFI vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan. Ea precizează însă că decizia îi va aparţine premierului tehnocrat.
Întrebată ce rol vede pentru Dacian Cioloş după 2016, Raluca Turcan a răspuns: „Din punctul meu de vedere, Dacian Cioloş ar fi binevenit în Partidul Naţional Liberal. Eu mi-aş dori să-l văd în continuare pe scena politică şi sunt convinsă că va veni şi un moment în care domnia sa va evalua dacă va rămâne tehnocrat sau va dori să facă pasul spre politic. Cred că în momentul de faţă este prematur”., a mai precizat politicianul.

„Domnia sa înţelege foarte bine că Partidul Naţional Liberal s-ar bucura să-l aibă în rândul membrilor săi. Cred că mai degrabă decizia este la domnia sa. Evaluarea va fi una personală şi va vedea dacă rămâne în sfera tehnocrată sau va face pasul spre politic. De altfel, cred că a şi afirmat lucrul acesta, că până în momentul de faţă nu s-a gândit, iar dacă va veni un moment în care să-şi regândească parcursul profesional, se va gândi şi la politică”, spune vicepreşedintele PNL, citat de rfi.ro.

Premierul Dacian Cioloş a afirmat în repetate rânduri că nu-l interesează viaţa de partid.

1 comentariu la “De ce s-ar bucura Raluca Turcan să-l aibă pe Cioloș coleg în PNL: „Ar fi binevenit…”

  1. Asa e prezentat Ciolos asta ca mare tehnocrat, de iti vine chiar sa-i crezi pe neavenitii astia. Pai nu este, mai cucoana, acelasi Ciolos ajuns candva ministru ca membru de partid, sustinut de un partid, trimis prin Europa de catre un partid, unde a ocupat o functie politica pe algoritm si sustinere politica, fie ea interna sau europeana ??? Adica toata cariera lui e legata de politica, si tu vrei sa ni-l prezinti ca pe un mare si real tehnocrat doar pentru ca, din motive subiective, unele legate chiar de anumite forme de incompatibilitate cu functiile europene detinute, s-a distantat o perioada de cloaca politica interna ? Pai s-a distantat, daca a stat pe acolo si s-a mai si insurat tot pe acolo. Asta-i tot, dar nu inseamna ca a devenit peste noapte un tehnocrat pur sange, ca tot politician va ramane pentru totdeauna, ba chiar unul slab, un fel de profitor al politicii. Gresesc ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *