Skip to content
Politică

De ce se pretează Rovana Plumb la toate manevrele lui Dragnea! CULISELE unor RĂFUIELI intestine EXCLUSIV

PRO TV

Unul dintre puținii lideri ai PSD care au atacat-o fățiș pe Gabriela Firea, în cadrul CEx-ului nuclear de la Neptun, a fost, potrivit surselor PSnews.ro, deputata Rovana Plumb, șefa femeilor social-democrate, care a insinuat că primarul Capitalei are o agendă ascunsă și că prea spune ”aceleași chestii” ca președintele Klaus Iohannis.

Vă reamintim că Plumb s-a evidențiat cu vârf și îndesat și cu prilejul rebeliunii ex-premierului Mihai Tudose, când s-a raliat degrabă grupării Dragnea și a lansat acuzații acide la adresa brăileanului.

Belina

Ce o mână pe Rovana Plumb în luptă alături de Dragnea?, în condițiile în care, până în vara anului trecut era încă suspectată de ”pontism” și periferizată pe linie de partid, în comparație cu statutul pe care-l are acum? În primul rând, de Dragnea o leagă în mod ombilical Dosarul ”Belina”, în care Sevil Shhaideh a fost trimisă în judecată, iar Rovana Plumb (pe care Mihai Tudose a catalogat-o public drept ”penală”) a scăpat numai datorită faptului că beneficiază de imunitate parlamentară. În momentul bubuirii scandalului ”Belina”, Plumb s-a alăturat pe deplin lui Dragnea și acoliților acestuia. Este motivul pentru care i-a urmat Vioricăi Dăncilă la șefi organizației femeilor PSD-iste.

Conflictul cu Țuțuianu

În al doilea rând, la fel ca Liviu Dragnea (care l-a mazilit de la Apărare și-l păstrează pe ”lista neagră”, alături de rebelii Niculae Bădălău și Mihai Tudose), Plumb îl detestă pe baronul Adrian Țuțuianu, pe care-l vrea debarcat de la cârma PSD Dâmbovița – și Dragnea a intenționat același lucru, la finalul anului trecut, promițându-i funcția Rovanei Plumb, însă tentativele au eșuat penibil, fiindcă Țuțuianu beneficiază de o susținere masivă în județ. De altfel, deși nu are pic de încredere în el, Dragnea a consimțit ca Țuțuianu să ocupe o funcție de vicepreședinte, acesta fiind însă total izolat printre susținătorii teleormăneanului.

1 comentariu la “De ce se pretează Rovana Plumb la toate manevrele lui Dragnea! CULISELE unor RĂFUIELI intestine EXCLUSIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *